Dream Coaching 

Dream Coaching on rohkaisevaa valmennusta sinua, unelmiasi ja omannäköistä elämääsi varten.  Saat valmennuksessa tukea, rohkaisua ja työkaluja itsesi kehittämiseen ja omannäköisen polkusi löytämiseen ja sen rohkeaan rakentamiseen.

Ryhmävalmennus ja verkkokurssit ovat edullisempi vaihtoehto coachaukseen. Tällä hetkellä molemmat ovat tauolla mutta avautumassa 2023. Liity odotuslistalle niin saat tiedon heti kun kurssien ja valmennusten ilmoittautuminen aukeaa. 

Henkilökohtainen valmennus on sinua varten, jos olet todella valmis panostamaan unelmiisi isosti ja haluat henkilökohtaisen valmentajan joka puhuu suoraan mutta rakkaudella ja jolle sinun unelman toteutuminen on kunnia-asia. Henkilökohtaisen valmennuksen paikat ovat tällä hetkellä täynnä. Odotuslistalle liittymällä saat tiedon heti kun paikkoja vapautuu. 

Valmennukset odotuslista💗

Ilmoittaudu tästä odotuslistalle niin saat viestin inboxiisi heti kun verkkokursseja tai kuukausivalmennuksen ilmoittautuminen aukeaa ja pääset ilmoittautumaan mukaan ensimmäisten joukossa! Saat myös tiedon heti kun henkilökohtaiseen valmennukseen aukeaa paikkoja.