PSSSSSSSST!!!!!!!!!!!!!! KUULITKO JO UUTISET? Vuoden rohkaisevin kirja eli Pieni rohkaisukirja on tilattavissa! Lue lisää ➡️ klikkaa tästä ✨📖👋

Mikä on Dream Talk?

Dream Talk on media meille, jotka haluamme rohkeasti tavoitella parasta mahdollista elämää ohjaamalla omaa ajatteluamme ja sitä kautta koko elämäämme. Dream Talk tuottaa inspiroivaa, motivoivaa ja voimauttavaa sisältöä - suoltaa unelmapuhetta, joka tukee meitä tavoittelemaan haaveidemme elämää rohkeasti ja peräänantamattomasti. Dream Talk inspiroi, voimaannuttaa, avaa ajatteluamme ja tukee tavoitteidemme saavuttamisessa sekä itseemme uskomisessa. Dream Talk uskaltaa sanoa suoraan. Hautautumalla itsesääliin tai odottamalla, että joku muu toteuttaa unelmat puolestamme, ei onnistu kukaan. Me muistutamme lempeän napakasti sinua siitä.

Merkityksellinen ja hyvä elämä on meidän kaikkien oikeus. Me Dream Talkissa olemme unelmaelämäsi asialla. Inspiroimme ja kannustamme sinua kasvattamaan siivet selkään ja kurottamaan yhä korkeammalle. Toisinaan olemme myös hyvin suoria ja sanomme asioita, jotka ravistelevat sinua miettimään. Muistathan, silloinkin olemme sinun unelmiesi ja niiden toteutumisen asialla.

Meille kaikille on tärkeää pitää ajatuksistamme hyvää huolta. Tarvitsemme avuksemme muistutusta elämän mahdollisuuksista. Unelmat ja mahdollisuus niiden toteuttamiseen ovat kaikkien meidän ulottuvillamme joka päivä.

Sinun unelmat ja niiden toteutuminen on meidän kunnia-asiamme.

Missiomme lyhyesti:

Haluamme voimauttaa ja inspiroida ihmisiä ymmärtämään, mikä voima heissä itsessään piilee. Olemme rohkean elämän sekä unelmien ja niiden toteuttamiseen kannustamisen asialla.

Mahtavaa, että juuri sinä löysit meidät. Me olemme täällä sinua varten. Sinun unelmasi asialla. 

Close

50% Valmis

Tilaa valmennus

Saat heti inboxiin ilmaisen 30 minuutin life coaching valmennusvideon missä opetan sulle mun lempi valmennusharjoituksen, elämänpyörän. Pääset miettimään omaa elämääsi rakentamaan sitä enemmän just sun näköiseen suuntaan! Woop Woop! Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat positiivista mielenravintoa ja työkaluja itsesi kehittämiseen inboxiisi. Ja joo, kaikki tämä, ilmaiseksi. Koska DreamTALK on SUN unelman asialla.💗