Dream TALK

Dream Talk podcast

 

Inspiraatiota ja rohkeutta sinulle, joka haluat elää rohkeasti oman näköistäsi elämää, seurata omia unelmiasi ja sydäntäsi. DreamTALK podcast on sua varten. Uusi jakso joka maanantai klo 12.

Kuuntele Podcastia

Liity mukaan DreamTALK sisäpiiriin.

Saat viikottain rohkaisua ja muistutusta unelmistasi suoraan sun inboxiin ja pysyt ajan tasalla kaikesta mitä Dream Talkissa tapahtuu ja mikä tärkeintä, saat tiedon aina ensimmäisten joukossa. Ja ei siinä vielä kaikki, saat lisäksi sisäpiirilahjana ILMAISEN 30 minuutin lifecoaching valmennusvideon!

Ps. Yksityisyytesi, niinkuin unelmasikin ovat meille kunnia-asioita. Emme koskaan anna tietojasi eteenpäin ilman lupaasi. Lähetämme sinulle vain rohkaisevaa, kannustavaa unelmapostia ja tietoa siitä, mitä Dream Talkissa tapahtuu.

 

Löydät Dream Talkin myös näistä kanavista.

Löydät Dream Talkin myös näistä kanavista.

 

Spotify
Anchor
Apple Podcast
Google Podcast
Stitcher
Breaker
Castbox
Overcast
Pocket Casts
Radio Public

#93 Sano enemmän EI.

Unelmien toteutumisen ja omannäköisen elämäsi kannalta, on tärkeää että ymmärrät EI sanan merkityksen elämässäsi ja opettelet sen käyttämisessä paremmaksi ja vahvemmaksi. Pystyt mihin vaan mutta et kaikkeen ja jos et opettele sanomaan tiedostaen ei, päädyt elämään elämää joka ei ole oikeasti sun. Toteuta unelmasi, opettele mille sanot ei ja mille joo. SE on taito jonka voi harjoitella ja jokainen toteutunut unelma on monen ei vastauksen takana. Kuuntele lisää siitä mille asioille kannattaa sanoa ei ja miten sitten sen joo vastauksen kanssa?

#92 Lopeta miellyttäminen

Älä miellytä muuttamalla itseäsi sopiaksesi joukkoon tai tullaksesi hyväksytyksi. Kun oot aidosti sä, saat hyväksyntää oikeilta ihmisiltä. Sut hyväksytään sellaisena kun aidosti olet. Silloin tulet aina myös ärsyttämään niitä jotka ei ymmärrä sitä millainen olet, mitä teet ja mistä unelmoit. Mutta jos vietät elämäsi kaikkia muita miellyttämällä , et koskaan miellytä tärkeintä ihmistä sun elämässä, sua itseäsi. Sua tarvitaan aitona itsenäsi. Kun olet aidosti sinä, teet maailmasta paremman paikan 💗

#91 Uskalla irrottaa ihan ok:sta!

Se, mistä unelmoit, ei tule sun luo vaan sun on mentävä sitä kohti. Ja joskus sun on uskallettava irrottaa vaikka kaikki olisi "ihan ok". Sulle on olemassa vielä NIIIIIIn monta seikkailua ja jokaisen seikkailun mukana niin monta toteutunutta unelmaa. Mutta yksikään niistä ei tule sun luo, sun on mentävä niiden luo. Rohkaistu seikkailuun tämän jakson avulla ja IRROTA TURVASATAMASTA! Elämä on sua varten!💗

#90 Maailma tarvii sua. Elinvoimaisena.

Pidä huolta susta. Pidä sut elinvoimaisena. Sun takia. Sun unelman takia. Liiku. Syö hyvin. Nuku. Mutta älä siksi että näyttäisit joltain ulkoisesti vaan siksi että susta tuntuisi joltain sisäisesti. Että susta tuntuisi vahvalta ja elinvoimaiselta. Kyse ei ole siitä miltä näytät ja sovitko johonkin muottiin ulkoisesti, vaan siitä että susta tuntuu elinvoimaiselta! Koska sä olet unelmien toteuttaja. Maailma tarvitsee sua. Elinvoimaisena. Sä muutat maailmaa. Elinvoimaisena. 💗

#89 Etkö saa aikaiseksi mitä haluaisit? Kokeile tätä! 

Tiesitkö että sun aivoilla on noin 5 sekuntia aikaa tehdä se mitä pitäisi ennenkuin palaat takaisin mukavuusalueelle? Kun kaipaat muutosta ja tiedät mitä sun pitäisi tehdä mutta et saa sitä tehtyä kokeile tätä! 

#88 Tänään(kin) voi olla muutoksen päivä

Joku juttu voi muuttaa sun elämän muttet koskaan tiedä jos et koskaan kokeile, jos ainoastaan inspiroidut ja pysyt motivoituneena muttet koskaan tee konkreettisesti juttuja. Inspiroiva ja rohkaiseva mielen ravinto on tärkeää mutta ilman sitä että otat käyttöön oppimiasi juttuja ja kokeilet niitä kunnolla, mikään ei muutu  . Kaikkea ei voi ottaa käyttöön kerralla mutta pallon saa maaliin kun keskittyy yhteen palloon kerralla.  Kuuntele lisää siitä miksi aina ei ole hyvä kuunnella lisää vaan kannattaisi joko kuunnella sama juttu uudestaan ja uudestaan tai vaihtoehtoisesti lopettaa pelkkä kuunteleminen, olla kuuntelematta ja aloittaa tekeminen ja sitoutua prosessiin. Tänään(kin) voi olla muutoksen päivä. 

#87 Mahdollisuuksia on. Sulle.

Missä sä haluat olla vuoden päästä? Älä jätä mahdollisuuksia mitä haluaisit käyttää käyttämättä vaan siksi että kuvittelet ettet pysty.  Ethän sä osannut kävelläkään ensin mutta opettelit? Mitä sä haluaisit osata? Tässä jaksossa paljastan parhaimman neuvon siihen miten voit oppia ilmaiseksi lähes mitä vaan.

#86 Ota vastuulle sun energia

On helppoa adaptoitua tilanteissa vallitseviin fiiliksiin ja ulkoistaa oma fiilis ja energia muille. Tämä ei kuitenkaan ole kovin kannattava strategia koska se voi aikaansaada fiiliksiä ja energioita mitä ei omaan elämäänsä haluaisi. Silloin on ikäänkuin "tuuliajolla". Sinä pystyt vaikuttamaan ottamalla vastuun. Kuuntele tästä jaksosta miten...

#85 Jumissa? Kysy neuvoa roolimallilta!

Kun sä et tiedä mitä tehdä, roolimalliajattelu auttaa. Kun sä kaipaat rohkaisua, roolimalliajattelu auttaa. Roolimalli ei ole sitä varten, että yrittäisit olla joku muu, vaan sitä varten että eläisit kokoajan enemmän omannäköistä elämää ja uskaltaisit tehdä ratkaisuja joita ehkä ne, joilta yleensä kysyt neuvoa ei tekisi. Omannäköisen elämän ja unelmien toteutumisen kannalta on todella tärkeää selkeyttää itselle se, keneltä kysyy neuvoa. Kuuntele lisää siitä mikä on roolimalli ja mistä sen löytää.

#84 Reitti unelmaan

Välillä voi tuntua että sun unelman edessä on liian iso este ja ainut vaihtoehto on luovuttaminen.  Mitä jos se este ei kuitenkaan tarkoita sitä? Mitä jos se tarkoittaa sitä että reitti on väärä, EI UNELMA. Kuuntele kolme erilaista erimerkkiä siitä, miten reitti voi olla väärä vaikka unelma olisi oikea. 

#83 Sun aika on NYT


Kun sä synnyit, sä synnyit syystä. Sun mukana syntyi unelma. Ja sen aika on NYT- ei sitten kun. Tässä jaksossa kuulet neljä syytä siihen MIKSI sun aika on NYT. 

#82 Tärkeä vinkki ihmissuhteisiin

Arvot vaikuttavat ihmissuhteisiisi. Ystävyyssuhteisiisi ja parisuhteisiisi. Jos et kommunikoi omista arvoistasi, ei kukaan voi tietää niitä. Jos et kysy, ole kiinnostunut ja kuuntele toisen arvoja, et voi tietää niitä.  Ja silloin kun arvoja ei suhteessa tiedosteta, ei suhde voi olla sillä levelillä kuin sen olisi mahdollista olla. Kommunikoi arvoista ymmärrä toisia sitä kautta enemmän.  Kommunikoi arvoista ja syvennä ihmissuhteitasi. Kuuntele lisää miksi ja miten. 

#81 Mistä lisää itsekuria?

 

Itsekuri on sama kuin tahdonvoima. Ja sussa on sitä PALJON. Voi olla että et ole vain kehittänyt sitä ja tässä jaksossa kerron sulle miten sen teet. Tahdonvoimaa tarvitaan unelmien toteuttamiseen, omannäköisen elämän elämiseen mutta ihan yhtälailla silloin kun elämässä on haasteita.  Tahdonvoiman avulla pystyt tekemään asioita silloinkin kun ei huvita.  Kuuntele miten kehität tahdonvoimaasi ja viet sen next levelille. 

 

#80 Sä selviät vaikka ei aina tuntuisi siltä. Kahdeksan syytä miksi.


On ok että kaadut. On ok että välillä tuntuu siltä, että koko maailma on sua vastaan ja aurinko on paksujen pilvien takana. On ok että susta tuntuu että oot heikko. Kaikista meistä tuntuu siltä välillä. Totuus on kuitenkin se, että sussa on todella paljon voimaa. Totuus on se, että sun elämä on tosi merkityksellistä. Totuus on se, että sä selviät. Kuuntele kahdeksan syytä miksi ja voimaannu haasteista ja vastoinkäymisistä, koska sä todellakin pystyt. 

#79 Maailman paras selviämis-mekanismi


Mikä voi auttaa selviämään mistä vaan? Ihan sama tilanne tapahtuu monille mutta mikä erottaa sen miten  me reagoidaan ja miten se meihin vaikuttaa? Me valitaan elämässä kohtaamissamme haasteissa ja kriiseissä erilaisia vastauksia siihen mitä se mitä tapahtuu meille  henkilökohtaisesti tarkoittaa ja miten me päätetään asennoitua määrittää meidän elämää tosi paljon. Asenne voi oikeastaan muuttaa ihan kaiken.

#78 Kolme tärkeää rutiinia elämän kriisitilanteisiin (ja muutenkin).


Jokainen meistä kokee kriisejä elämässään. Joskus kriisit tulevat odottamattomasti ulkomaailmasta, ihan täysin meidän ulkopuolelta, joskus olemme itse osallisia niihin. Mutta jokatapauksessa, kriisejä tulee ja ne  vaikuttaa meihin. Tässä jaksossa kerron sinulle kolmesta rutiinista, jotka koen itse omassa elämässäni ja ohjeistan myös asiakkailleni valmentajana tärkeimmiksi rutiineiksi ottaa haltuun kriisien keskellä. 

#77 Kaksi oppia Matthew McConaugheyltä

Mitä on menestys ja miten siihen liittyy pankki- ja luottokortti? Mikä voodoo-nukke hylly on useiten tyhjä ja miksi ja miten se liittyy oman näköiseen elämään? Miten voi estää sen ettei oma hyvä elämä mene konkurssiin vaikka joku osa alue ottaisi isosti välillä hittiä ja menisi miinukselle? Entä mistä tiedät kuka sä edes olet? Ja tarvitseeko sitä tietää? Vai olisiko joku helpompi tie oman näköiseen elämään? Kuuntele mitä me Dream Talkissa olemme oppineet Matthew McConaugheylta.

#76 Sä riität. Lopeta vertaaminen.


Jos susta tuntuu että sä et riitä tai että sun pitäisi olla joku muu tai että et ihan tiedä kuka sä olet ja miksi tai jos ylipäätänsäkin haluat vahvistaa sitä kuka sä olet... kuuntele tämä jakso.  Ajatuksia siitä miksi sä oot tarpeeksi, miksi sä riität ja neljä konkreettista keinoa siihen, miten pystyt vahvistamaan oman näköistäsi elämää. 

#75 Virheet... teethän sä niitä?

Vastoinkäymiset ja virheet kuuluu unelmien seuraajien elämään. Jos et tee niitä, oot paikallasi. Kun kohtaat haasteita ja teet virheitä ei ne tee susta huonompaa ihmistä, päinvastoin. Kun opettelet hyödyntämään virheet, vastoinkäymiset ja haasteet, niissä piilee iso voima sun näköiseen elämään.  Uskalla olla epätäydellinen ja aloittaa ennen kuin olet valmis. Tee virheitä oppiaksesi. 

#74 HALLUSSA

DreamTALK HAASTATTELUSSA: Johannes "HATSOLO"  Hattunen.

Ihan uutta DreamTALK podcastissa. Tänä vuonna luvassa perus maanantai-jaksojen lisäksi myös spesiaali-jaksoja missä huikeiden oman elämänsä sankareiden haastatteluja. Ensimmäisenä vuorossa rohkea, positiivinen ja sydämellinen omien unelmiensa seuraaja Johannes ”HATSOLO” Hattunen.

 

#73 

Opi bambulta.

Jokainen toteutunut unelma koostuu askelista joita on otettu säännöllisesti, vaikkei tulosta ole näkynyt. Älä luovuta. Toivottavasti tämä bambun kasvutarina inspiroi sua ottamaan säännöllisiä askelia kohti sun unelmaa. Tänäänkin. 

#72 Tärkeä avain onnellisuuteen

Etsi sun elämästä jutut mitä pidät itsestäänselvyytenä ja vaihda ne isoiksi kiitollisuudenaiheiksi ja muuta sun elämä. 

#71 Tänään voi todellakin olla sun päivä yks.

Kaikenlaista sattuu kaikille. Sä et ole ainut jolla on vastoinkäymisiä ja haasteita. Me voidaan valita miten me annetaan kaiken meille tapahtuneen vaikuttaa meihin. Sä olet vahvempi kuin uskotkaan. Sussa on potentiaalia vaikka mihin.  Jokainen päivä on sulle mahdollisuus muutokseen, kuuntele miksi ja miten.  

#70 Älä kuuntele pelkureita

Jokaiseen toteutuneeseen unelmaan on kuljettu polku. Jokainen kuljettu polku on jättänyt merkkejä. Merkkejä seuraamalla pääsee samaan paikkaan. Sun unelman toteutumisen kannalta on tärkeää se, että osaat etsiä ja seurata merkkejä, mutta vielä tärkeämpää se, että kenen merkkejä sä seuraat. Ketä sä kuuntelet? Kenen jättämiä merkkejä sä seuraat? 

#69 Sä pystyt vaikka mihin

Älä anna sen ettet vielä osaa jotain, olla esteenä sille ettet muka pystyisi. Sä pystyt. Niin moneen! Älä jää jumiin siihen mitä nyt osaat äläkä anna tämänhetkisen tietotaitosi ja muiden taitojesi olla esteenä unelmiesi toteutumiselle. Ja mikä tärkeintä, jos teet jo sitä mitä haluat, ja käytät sitä kykyä missä olet hyvä ja mitä haluat tässä maailmassa käyttää, voi olla että olet silti jumissa. Kuuntele miksi ja mitä sun kannattaa tehdä. 

#68 Älä mukaudu sopiaksesi joukkoon

Seura missä aikaa vietät muokkaa sun unelmaa helposti väärään suuntaan. Seura tekee kaltaisekseen, jos et ota kontrollia! Älä anna sun elinympäristön ja ihmisten sun ympärillä muokata sua ja sitä mistä unelmoit sellaiseen suuntaan mitä et halua. Kuuntele miten. 

#67 Ottaako päähän? Tarkista tämä!

Jos sua ottaa päähän ja ärsyttää muut ihmiset tai ylipäätänsäkin koko muu maailma, johtuu se tosi usein siitä , että oot unohtanut sun rajat. Kuuntele mistä on oikein kysymys ja miten sä voisit yhden päätöksen avulla päästä turhasta ärsytyksestä eroon ja tehdä sun elämästä ihan erilaista. 

#66 Pilko sun unelma

Mitä sellaista sä voisit tehdä joka päivä mistä vuoden päästä SINÄ kiittäisi sua? Missä sä haluaisit olla vuoden päästä? SÄ olet vastuussa siitä sun valinnoilla päivittäin. Kukaan ei ole toteuttanut unelmaansa toistamatta pieniä askelia, säännöllisesti. Myös silloin kun ei aina ole huvittanut.  Sä pystyt. Pilko sun unelma jotta saat sen mahdolliseksi. Kuuntele lisää miten ja miksi ja toteuta sun unelma. 

#65 Ethän oo tyytynyt ja siksi jumissa?

Onko jotain mitä haluaisit saavuttaa? Silloin sun kannattaa kysyä itseltäsi vähintään joka maanantai että eihän sulla vaan ole "liian mukavaa"? On ok että on mukavaa, ja se on tärkeää elämässä. Mutta mukavuusalueelle ei kannata jäädä jumiin, ainakaan jos se ei ole aitoa mukavuutta. Koska usein se on tyytymistä.  Kasvu ja kehitys tapahtuu alueella, jossa joudut tekemään rohkeita ja ei aina niin mukavia asioita.

#64 Unelma olemassa mutta motivaatio hukassa?

Onko sulla unelma olemassa mutta motivaatio tekemiseen hukassa? Tarkista sun visio ja se onko se asetettu oikein! Usein ongelma löytyy siitä, että et yksinkertaisesti ole käyttänyt tarpeeksi aikaa visiosi luomiseen etkä ole tiennyt miten tärkeää se oikeasti on. Kukaan muu ei voi luoda sun visiota sun puolesta koska kukaan ei tiedä mikä sua oikeasti innostaa muuta kuin sä. Kuuntele miksi vision luomiseen kannattaa käyttää aikaa ja minkälainen sen sun vision kannattaa oikein olla. 

#63 Elämä on lyhyt. Tee se NYT.

Älä enää odota. Älä siirrä sitä mitä haluat jonnekin kauas "sitku" tulevaisuuteen siksi että ajattelet aikaa olevan rajattomasti koska sitä ei ole. Elämä on lyhyt- tee se nyt. Aloita se mistä unelmoit. Ole rehellinen itsellesi siitä mitä haluat äläkä elä muiden odotusten mukaan sysäten omat toiveesi syrjään.  Tässä jaksossa kuulet viisi toivetta, jotka elämänsä lopussa olevat ihmiset ovat kertoneet. Viisi asiaa, jotka he olisivat toivoneet tehneensä toisin kun aikaa vielä oli. 

#62 Pari somejuttua mitä et ehkä tiennyt...

 Miten some ja tahdonvoima liittyy toisiinsa ja miksei koskaan kannata vastata "ihan sama"?  Ota vuonna 2020 some haltuun äläkä anna sen ottaa sua haltuun ja kasvata sun tahdonvoima nextille levelille. Tässä jaksossa opit miten.

#61 Kuusi tärkeää kysymystä vuodenvaihteeseen (ja muutenkin)

Kun esität itsellesi oikeita kysymyksiä, voit saada ratkaisevia vastauksia. Tässä jaksossa opit kuusi tärkeää kysymystä jotka voit esittää itsellesi vuodenvaihteessa tai milloin vain kun kaipaat selkeyttä elämääsi. Jaksossa pohditaan kysymyksiä kolmen eri elämän osa alueen kannalta: sun hyvinvointi, sun ihmissuhteet ja sun oman näköinen elämä. Voit hyödyntää kysymyksiä mihin tahansa sun elämän osa alueisiin.

Liity mukaan DreamTALK sisäpiiriin.

Saat viikottain muistutusta unelmistasi, rohkaisua ja työkaluja oman näköiseen elämään suoraan inboxiisi ja pysyt ajan tasalla kaikesta mitä Dream Talkissa tapahtuu. Ja ei siinä vielä kaikki, saat lisäksi sisäpiirilahjana ILMAISEN 30 minuutin lifecoaching valmennusvideon!

 

Ps. Yksityisyytesi, niinkuin unelmasikin ovat meille kunnia-asioita. Emme koskaan anna tietojasi eteenpäin ilman lupaasi. Lähetämme sinulle vain rohkaisevaa, kannustavaa unelmapostia ja tietoa siitä, mitä Dream Talkissa tapahtuu.