Pieni rohkaisukirja äänikirjana💗

Kuuntele pieni rohkaisukirja ilmaiseksi! Uusille tilaajille 45 päivää ja 30 tuntia kuuntelua veloituksetta. (Ihana kaupallinen yhteistyö Nextoryn kanssa)

💗⚠️Varoitus: Saattaa muuttaa elämäsi. Erityisesti säännöllisesti kuunneltuna. 

Nextoryn ilmainen kokeilu tästä

Ennakkotilaa pieni rohkaisukirja nyt ja saat sen käsiisi tammikuussa heti ensimmäisten joukossa 💗

 

Nextoryn ilmainen kokeilu tästä💗

Pieni rohkaisukirja äänikirjana 🎧

Pieni rohkaisukirja on kirja sinua, unelmiasi ja omannäköistä elämääsi varten. Se on rohkaiseva ystäväsi omannäköiselle polullesi muistuttamaan sinulle omasta voimastasi ja rohkeudestasi, unelmistasi, mahdollisuuksistasi ja uniikista merkityksellisyydestäsi täällä pallolla. 

Kirja rohkaisee sinua uskomaan itseesi, kuuntelemaan sydämesi ääntä ja irrottamaan siitä, mikä pitää sinua kiinni. Se antaa sinulle voimaa hypätä omannäköiselle polullesi ja luoda omannäköinen elämäsi! Nytkun. Ei sitten kun.

Löydät pienen rohkaisukirjan äänikirjana äänikirjapalveluista. Yhteistyössä Nextroryn kanssa uutena asiakkaana saat kuunnella pienen rohkaisukirjan ILMAISEKSI. 

Nextoryn ilmainen kokeilu tästä

Kuuntele pieni rohkaisu pienestä rohkaisukirjasta💗⤵️

Pieni rohkaisukirja
Tee unelmistasi totta
1:29
 
Pieni rohkaisukirja
Älä kuuntele epäiijöitä
1:12
 

Tilaa oma kirja💗

Pieni rohkaisukirja on ystäväsi, jonka ääreen voit istahtaa aina kun kaipaat rohkaisua ja voimaa. Kirjalla on huhujen mukaan myös etävaikutus. Se rohkaisee myös aina kun näet sen hyllylläsi.

Lue lisää