Ihana tutustua💗

Olen Peppiina, ystäväsi ja ikuinen rohkaisijasi. Rohkaisen sinua kohti unelmiasi ja omannäköistä elämääsi. Olen rohkaiseva ystäväsi, joka puhuu suoraan, mutta aina rakkaudella. Voit luottaa siihen, että olen sinun ja unelmiesi asialla. Uskon sinuun ja unelmiisi. Aina.

Uskon siihen, että mitä luemme ja kuuntelemme vaikuttaa meihin joko rohkaisevasti tai lannistavasti. Mielen ravinto on muuttanut oman elämäni. Siksi olen luonut DreamTALKin. DreamTALK on rohkaisevaa mielenravintoa sinua, unelmiasi ja omannäköistä elämääsi varten.

  • 🎙PODCAST ➡️ Nauhoitan sinua ja unelmiasi varten DreamTALK podcastiin rohkaisevaa äänikirjastoa. 
  • 📖 PIENI ROHKAISUKIRJA ➡️ Olen kirjoittanut sinua ja unelmiasi varten rohkaisevan kirjan. 
  • 📲 INSTAGRAM ➡️ Julkaisen sinua ja unelmiasi varten rohkaisevaa sisältöä  instagramissa.
  • 💌 ROHKAISUPOSTI ➡️ Tuotan sinua ja unelmiasi varten viikottaista rohkaisupostia.
  • 🙋‍♀️ VALMENNUS, KURSSIT JA TAPAHTUMAT ➡️ Lisäksi rohkaisen sinua valmentamalla henkilökohtaisesti, verkkokursseilla ja tapahtumissa.

Olen rehellisesti täysin obsessoitunut unelmista ja omannäköisestä elämästä . Uskon että unelmat ovat sinulla syystä ja omannäköinen elämä on olemassa sinua varten. Uskon koko sydämestäni sinuun, unelmiisi, rohkeuteesi sekä valtavaan potentiaaliin joka sinussa on ja haluan auttaa sinua löytämään omannäköisen polkusi, mitä se ikinä sinulle tarkoittaakaan ja rohkaistumaan kulkemaan sitä vaikka koko muu maailma pitäisi sinua hulluna.

Voit olla aivan varma siitä , että olen täällä ja uskon unelmiisi ja uskon sinuun. Enkä koskaan lopeta uskomasta. En koskaan.

Olethan tilannut jo rohkaisupostin? 💗

Psst..💗Älä missaa rohkaisupostia!

Kirjaudu viikottaisen rohkaisupostin tilaajaksi. Saat inboxiisi heti ilmaisen life coaching valmennuksen jonka avulla voit tarkastella elämääsi. Sen jälkeen saat säännöllisesti rohkaisevia viestejä ja työkaluja sinua, unelmiasi ja omannäköistä elämääsi varten. 

Ps. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin spämmi. Sinun yksityisyytesi on DreamTALKissa kunnia-asia, niinkuin unelmasikin. Voit luottaa siihen, että tietojasi ei koskaan jaeta kolmansille osapuolille ja niitä käytetään ainoastaan unelmiisi liittyvään, sinua rohkaisevaan viestintään.