PSSSSSSSST!!!!!!!!!!!!!! KUULITKO JO UUTISET? Vuoden rohkaisevin kirja eli Pieni rohkaisukirja on tilattavissa! Lue lisää ➡️ klikkaa tästä ✨📖👋

NYT on sun aika💗

Sinulle on olemassa mahdollisuuksia. Sinulla on resursseja. Sinussa on potentiaalia enemmän kuin uskotkaan.  Sinussa on kaikki. Sinussa on resursseja, joista et edes vielä tiedä koska suurin osa niistä ei ole edes vielä käytössä. Mitä jos nyt 2020 lopun aika ottaisit sun resursseja käyttöön enemmän kuin koskaan aikasemmin? 

Uskalla loppuvuoden ajan keskittyä itseesi. Avaa sydämesi  sille että se on mahdollista. Katso mitä tapahtuu jos loppuvuoden ajan olet niin keskittynyt itseesi ja siihen mitä haluat ettei sinulla ole yksinkertaisesti aikaa muiden ja maailman turhalle draamalle.

Minkä sinulle tärkeän asian tai minkä elämän osa-alueen voisit päättää viedä  loppuvuoden aikana seuraavalle levelille? Mitä jos loppuvuosi muuttaisi kaiken? Mitä jos loppuvuosi olisi yksi merkityksellisimmistä ajanjaksoista elämässäsi koska päätit tehdä muutoksen. Merkityksellinen, koska päätit, ettet anna häiriötekijöiden viedä sinua mennessään suorittamaan samanlaisia päiviä kuin tähänkin asti aikaansaaden samanlaisia viikkoja ja samanlaisen loppuvuoden. 2020 voi olla vielä sinun vuosi!  

 

"Muista että et ole menneisyytesi. Päästä siitä irti ja luo tulevaisuutesi."

 

Muista että et ole menneisyytesi. Päästä siitä irti ja luo tulevaisuutesi. Paras tapa ennustaa tulevaisuutesi on vain ja ainoastaan se, että luot sen itse. Elämäsi voi muuttua. Se ei muutu niin että valitat siitä miten asiat on. Se ei muutu niin että annat muiden ihmisten ja maailman draaman viedä huomiosi jatkuvasti muualle. Se muuttuu niin, että otat kapteenin paikan ja päätät seilata paattisi sinne suuntaan minne haluat, riippumatta tuulesta, riippumatta muista veneistä, riippumatta säästä, riippumatta niistä jotka huutelevat rannalla ja sanovat sinua hulluksi, riippumatta haasteista matkan varrella. 

 

"Älä anna sen mitä on ollut ja mitä on nyt määrittää sitä mitä olet ja mitä voit vielä olla ja mitä elämääsi voi vielä tulla."

 

Maailmassa on tapahtunut paljon, sinulle on tapahtunut kaikenlaista. Mutta muista että sinä et ole menneisyytesi etkä ole myöskään se mitä sinulle on tapahtunut. Älä anna sen mitä on ollut määrittää sitä mitä olet ja mitä voit vielä olla ja mitä elämääsi voi vielä tulla. Älä anna nykyisten olosuhteiden elämässäsi määrittää tulevaisuuttasi. Älä anna maailman olosuhteiden viedä mahdollisuuksiasi ryöstämällä huomiosi ja energiasi ja painamalla sinut negatiiviseen mahdottomuuden suohon. Se on harhaa! Päästä siitä irti! Tällä hetkellä  maailmassa on erityisen helppoa keskittyä pelkästään negatiivisuuteen ja draamaan mutta helppo ei ole se mikä vie sinua eteenpäin.

Jos et päätä mihin keskityt  huomiosi menee siihen mihin maailma haluaa sen menevän. Ja maailma haluaa sinut tällä hetkellä negatiiviseen pelkotilaan. Draama myy. Draama kiinnostaa. Ongelmat kiinnostavat. Aivosi ovat sellaiset, jos et ota niitä kontrolliin. Sinä et ole niinkuin muut, sinä olet unelmien toteuttaja. Sinä olet yksi niistä joka ei anna häiriötekijöiden viedä elämäänsä mennessään. Pidä rajoistasi kiinni ja keskity itseesi. 

 

"Sinulla on oikeus sanoa ei ja sinulla on oikeus asettaa rajoja. Käytä oikeuttasi ja tee loppuvuodesta parasta aikaa ikinä."

 

Mihin sinä päätät keskittyä? Sinulla on oikeus valita. Mitä kuuntelet? Kenen seurassa olet? Mitä luet? Sinulla on oikeus sanoa ei ja sinulla on oikeus asettaa rajoja. Käytä oikeuttasi ja tee loppuvuodesta parasta aikaa ikinä. Tee loppuvuoden päivistä päiviä, joista kiität itseäsi kun vuosi vaihtuu. Kiität että teit päätöksen. Kiität, että keskityit itseesi. Kiität että suljit häiriötekijät ja priorisoit oman hyvinvointisi ja oman tulevaisuutesi. Nyt on SINUN AIKA.

Tässä viisi vinkkiä siihen, miten onnistut. Tästä aiheesta ja myös jokaisesta näistä viidestä tarkemmin uusimmassa podcast jaksossa numero 103.

  • 1️⃣ Innostuminen on ihanaa mutta älä haukkaa liian isoa palaa kerralla. 
  • 2️⃣ Avain onnistumiseen on se, että teet silloinkin ja erityisesti silloin kun ei huvita ja kun kukaan ei näe.
  • 3️⃣ Kun kaadut, nouse ja jatka. Jokainen nousu vahvistaa sinua.
  • 4️⃣ Minimoi häiriötekijät. Mikä sinua eniten häiritsee? Mikä vie sinun mentaalista kapasiteettia? Aikaa? Fiilistä?  Luovu niistä. Minimoi ajan käyttösi niihin niin pieneksi kuin mahdollista, jos et pysty poistamaan niitä kokonaan loppuvuoden ajaksi.
  • 5️⃣ Mieti tarkkaan ja kontrolloi millä ruokit mieltäsi. Ihmiset kenen kanssa vietät aikaa. Kirjat, blogit, julkaisut, lehdet joita luet. Podcastit äänikirjat ja ohjelmat joita kuuntelet tai katsot. Somekanavat joiden juttuja seuraat. 

 

Lopuksi💗

Muista että et ole menneisyytesi. Etkä ole nykyinen tilanteesi. Mitä jos loppuvuoden ajan päättäisit olla niin keskittynyt itseesi ja siihen mitä haluat ettei sinulla olisi yksinkertaisesti aikaa muiden ja maailman turhalle draamalle? Kuuntele podcast jaksosta 103 lisää siitä miksi ja miten. Ja muista, sinä pystyt vaikka mihin. Älä anna maailman draaman viedä sinua mennessään. Päätä. Keskity. Ja anna mennä. Tee loppuvuodesta ajanjakso mistä kiität itseäsi jälkikäteen. Koska aloitit. Koska jatkoit. Ja koska et luovuttanut. 

💋xoxo,

Peppiina | DreamTALK

 

Ps. Jos kaipaat lisää rohkaisua loppuvuoteen, lue kirjoitukseni muutoksesta ja siitä kuinka joka päivä voi olla uusi alku. Lue tästä.💗

Close

50% Valmis

Tilaa valmennus

Saat heti inboxiin ilmaisen 30 minuutin life coaching valmennusvideon missä opetan sulle mun lempi valmennusharjoituksen, elämänpyörän. Pääset miettimään omaa elämääsi rakentamaan sitä enemmän just sun näköiseen suuntaan! Woop Woop! Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat positiivista mielenravintoa ja työkaluja itsesi kehittämiseen inboxiisi. Ja joo, kaikki tämä, ilmaiseksi. Koska DreamTALK on SUN unelman asialla.💗