PSSSSSSSST!!!!!!!!!!!!!! KUULITKO JO UUTISET? Vuoden rohkaisevin kirja eli Pieni rohkaisukirja on tilattavissa! Lue lisää ➡️ klikkaa tästä ✨📖👋

Jos päätät niin💗

Elämä on sinua varten. Tänään, kun heräsit, sait lahjan. Sait lahjaksi tämän päivän. Päivän, jota ei ole ollut aikaisemmin. Aurinko nousi, niinkuin se on noussut joka ikinen päivä. Aurinko nousi sinua varten. Sinä, ja sinun elämä ette ole mikään itsestäänselvyys. Sinulla ja elämälläsi on merkitys. Sinä sait lahjaksi elämän, ja sinun lahjasi elämälle on se, miten päätät elämäsi elää. 

Sinua on vain yksi. Juuri sinunlaisia ei ole ketään muita. Ja jos joku on aika hiton iso juttu. Älä ikinä ota sitä itsestäänselvyytenä ethän? Sinulla on mahdollisuuksia. Sinä et ole menneisyytesi. Sinä voit muuttua. Sinä voit muuttaa asioita. Kun sinä muutut, maailma ympärilläsi muuttuu. Sinä olet vastuussa. Ja juuri se on vapautesi, jos käytät sitä. 

 

"Sinua on vain yksi. Juuri sinunlaisia ei ole ketään muita. Ja se jos joku on aika hiton iso juttu."

 

Asenne ei ole dna:ssasi. Voit valita jokainen päivä oman asenteesi. Se mihin uskot ei myöskään ole sinussa pysyvästi ellet päätä niin. Voit valita mihin uskot. Voit valita mitä asiat tarkoittavat. Jos haluat pitää kiinni menneisyydestä, pystyt siihenkin. Pystyt valita olevasi menneisyytesi ja toistaa samoja rutiineja, samoja käyttäytymismalleja ja samoja uskomuksia päivästä toiseen. Silloin olet menneisyytesi. Silloin kaava "aina minulle käy näin" tai "minä olen vaan tälläinen" on kohdallasi TOTTA. Mutta huomioithan, että se, että se on totta, on oma valintasi. Elämä ei sitä puolestasi valinnut. 

Sait lahjaksi elämän ja tämän päivän ja sinä päätät mitä sillä teet. Tämä voi olla päivä kun teet kaiken niinkuin ennenkin. Tai tämä voi olla päivä kun muutat jotain tai päivä, kun muutat kaiken. Tänään voi olla uuden alku, jos päätät niin. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus. Aurinko nousee sinua varten.

 

"Jokainen päivä on uusi mahdollisuus. Aurinko nousee sinua varten."

 

Älä märehdi menneessä. Älä jää jumiin ja katkeroidu. Älä kuvittele että olet vain se mikä nyt olet. Et ole! Et ole enää sama kuin viisi minuuttia sitten. Ellet päätä olla. Sinä nimittäin päätät oletko menneisyytesi. Päätä olla se mikä haluat olla. Päätä elää omannäköistä elämää. Päätä päästää irti menneestä joka ei enää palvele sitä kuka nyt olet. Päätä luoda itsesi uudelleen. Päätä olla piittaamatta siitä mitä muut ajattelevat siitä kuka ja mikä ja millainen olet ja luo itsesi sellaiseksi joka aidommillasi sydämessäsi haluat olla silloin kun kukaan ei katso eikä kommentoi. 

 

"Haasta itseäsi kasvamaan unelmiesi kokoiseksi. Lopeta vertaaminen ja keskity siihen kuka kuka sinä haluat olla."

 

Muista, että olet eri kuin ennen. Älä syytä itseäsi menneestä äläkä siitä, ettet ole tehnyt muutosta jota kaipaat. Teet valinnat aina siitä lähtökohdasta käsin joka silloin olet. Nyt on nyt. Ja nyt voi olla se hetki kun kaikki muuttuu. NYT. Jos päätät niin. Älä jää jumiin. Opi uutta. Haasta itseäsi kasvamaan unelmiesi kokoiseksi. Lopeta vertaaminen ja keskity siihen kuka kuka sinä haluat olla. Koska sinä voit muuttua. Ja kun sinä muutut. Kaikki muuttuu. Mene elämää vastaan ja huomaat mahdollisuuksia olevan sinulle. Niiden avautumiseksi tarvitaan SINUA ja sitä että päästät irti siitä mikä pitää sinua kiinni. Jumissa pitävästä katkeruudesta, muiden mielipiteiden riippuvuudesta, omasta jumiuttavasta asenteestasi. Usko mahdollisuuksiin. Usko elämään. Silloin alat näkemään kuinka se uskoo myös sinuun. 

 

💋xoxo,

Peppiina | DreamTALK

 

Close

50% Valmis

Tilaa valmennus

Saat heti inboxiin ilmaisen 30 minuutin life coaching valmennusvideon missä opetan sulle mun lempi valmennusharjoituksen, elämänpyörän. Pääset miettimään omaa elämääsi rakentamaan sitä enemmän just sun näköiseen suuntaan! Woop Woop! Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat positiivista mielenravintoa ja työkaluja itsesi kehittämiseen inboxiisi. Ja joo, kaikki tämä, ilmaiseksi. Koska DreamTALK on SUN unelman asialla.💗