Rohkaisuviestit

12,90€

kuukaudessa

  • Jokapäiväinen rohkaiseva valmennuksellinen ääniviesti Peppiinalta
  • Rohkeutta omannäköiseen elämään
  • Inspiraatiota unelmiin
  • Voimaantumista SINUNA
  • Ei sitoutumispakkoa, voit perua jäsenyyden koska vaan
Tilaa tästä

Rohkaisuviesti on joka aamuinen rohkaiseva ääniviesti Peppiinalta. Nämä valmennukselliset viestit rohkaisevat  omannäköiseen elämään, motivoivat ja antavat voimaa uskoa itseesi ja ainutlaatuisuuteesi, unelmiisi ja siihen, että sinä todellakin pystyt vaikka mihin.

⚠️Varoitus: Saattaa muuttaa elämäsi. Erityisesti säännöllisesti kuunneltuna. 

Maailma on sinua varten.

Maailma on täynnä melua ja mielipiteitä, jotka helposti vievät pois omannäköiseltä polulta ja mahdollisuuksista. Sinua varten on kuitenkin olemassa mahdollisuuksia ja vaikka mitä ihanaa. Rohkaisuviestit antavat sinulle voimaa muistaa sen mikä on tärkeintä, eli SINUT ja kaiken sen mikä on sinulle tärkeää. Sanat eivät ole vain sanoja, sanoissa on suuri voima joka joko vahvistaa tai heikentää sinua. Rohkaisuviestit vahvistavat sinua joka päivä ja antavat sinulle voimaa.

Rohkaisuviestit ovat SINUA varten. Nauhoitan niitä sinulle päivittäin ja lataan jokaiseen viestiin mukaan voimaa ja positiivista vahvaa energiaa.

Rohkaisuviesti julkaistaan aamuisin klo 05:00 ja voit  aloittaa aamusi kuunnellen rohkaisevia sanoja. Joka päivä tulee uusi rohkaisuviesti sinua varten. Päivän rohkaisuviestit jäävät kuunneltavaksesi aina viikon ajaksi.

🎧Kuuntele yksi Peppiinan rohkaisuviesti tästä⤵️

SUSSA ON TAIKAA 💖
ROHKAISUVIESTI
1:51
 

"Rohkaisuviestit ovat SINUA varten. Nauhoitan niitä sinulle päivittäin ja lataan jokaiseen viestiin mukaan voimaa ja positiivista vahvaa energiaa."

Rohkaisuviestit

12,90€

kuukaudessa

Tilaa tästä