PSSSSSSSST!!!!!!!!!!!!!! KUULITKO JO UUTISET? Vuoden rohkaisevin kirja eli Pieni rohkaisukirja on tilattavissa! Lue lisää ➡️ klikkaa tästä ✨📖👋

Unelmasi on sinulla syystä 🌈 💗

Se, että unelmoit jostain, ei ole sattumaa. Se, että pidät tietyistä asioista paljon, ei ole sattumaa. Se, että tunnet vetoa jotain tiettyjä aiheita ja tiettyä tekemistä kohtaan, ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Sinulla on unelmia, omanlaisia kiinnostuksen ja innostuksen kohteita ja intohimoja SYYSTÄ.

Vertaaminen muihin saa meidät usein unohtamaan sen, kuka todella olemme ja mistä todella pidämme ja mikä meitä todella aidosti kiinnostaa ja innostaa. Vertaaminen saa meidät usein uskomaan että meidän tulisi olla jotain muuta kuin mitä olemme. Muihin vertaaminen on yksi isoimmista unelmien tappajista eikä se koskaan vie meitä kohti sitä mikä todella olemme koska totuus on ja tulee aina olemaan se, ettemme ole kukaan muu.

Toinen aitojen sydämemme innostuksen lähteiden ja unelmien edessä seisova muuri on yleisesti hyväksytyt unelmat, polut ja saavutukset. Sellaiset, joita pidetään ”oikeina”. Tietyt koulutukset, tietyt työpaikat, tietynlainen elämäntyyli. Tietyt iät jolloin ”kuuluu” tehdä asioita. Tietyt tavat miten asioita ”kuuluu” tehdä. Tietyt päätökset joita ”kuuluu” tehdä tietyllä tavalla. Argh. Unelmien tappajia nekin.

 

"On hyvä, että maailmassa on esimerkkejä siitä mikä on mahdollista, esimerkkejä siitä mitä voi tehdä, mitä voi esimerkiksi saavuttaa ja miten elämää voi esimerkiksi elää, mutta älä anna niiden koskaan kahlita sinua ja mahdollisuuksiasi tiettyyn muottiin tai laittaa sinua uskomaan että sinun pitäisi sopia johonkin niistä täysin"

 

On hyvä, että maailmassa on esimerkkejä siitä mikä on mahdollista, esimerkkejä siitä mitä voi tehdä, mitä voi esimerkiksi saavuttaa ja miten elämää voi esimerkiksi elää, mutta älä anna niiden koskaan kahlita sinua ja mahdollisuuksiasi tiettyyn muottiin tai laittaa sinua uskomaan että sinun pitäisi sopia johonkin niistä täysin. Anna niiden ilmentää ja kertoa sinulle mistä pidät ja mistä et, nappaa niistä mukaan omaan tarinaasi ne osat jotka sopivat juuri sinulle jos sellaisia löydät mutta muista että kenenkään pala ei koskaan ole ihan tismalleen sama kuin sinun. Uskalla katsoa tarkkaan ja tutustua tarkkaan erilaisiin esimerkkeihin löytääksesi sen mikä niissä on (jos on), todella sinulle sopivaa. Kysy, ota selvää. Älä jää jumiin äläkä kuvittele tietäväsi toisten todellisesta elämästä, jonkun toteutuneesta unelmasta tai tarinasta kysymättä. Ja muista, että silti vaikka kuinka kysyisit, on vastaukset kerrottu kertojan lasien läpi, ja ne lasit ovat aina erilaiset kuin sinun. Mutta ehkä vielä tärkeämpää kuin se löydätkö toisten esimerkeistä omanlaisuutta on, että analysoit niitä myös niin että mikä niissä ei ole sinun juttusi. Näin pääset lähemmäs omaasi. Mitä enemmän löydät juttuja mitkä ei ole sinun juttusi, sitä paremmin pystyt kartottamaan sitä mikä juttusi todella on.

 

"Sinun palasi ei sovi kenenkään muun aukkoon tässä elämän palapelissä."

 

Sinun palasi ei sovi kenenkään muun aukkoon tässä elämän palapelissä. Sinulle on olemassa ihan omanlainen aukko joka löytyy ainoastaan seuraamalla ja toteuttamalla aitoja innostuksen, kiinnostuksen ja inspiraatiosi lähteitä, kohteita ja aikaansaamia asioita ja tekemistä. Ei vertaamalla. Ei yrittämällä olla niin kuin joku muu. Ei kuuntelemalla muiden sinulla valmiiksi määrittämiä ohjeita siitä miten kuuluu elää, mitä polkua on järkevä seurata tai pahimmassa tapauksessa mikä on ”turvallisinta”. Turvallisuus ei koskaan tuo sinulle aitoja sydämesi toiveita. Jokainen unelmasi on nykyisen turva-alueesi ulkopuolella. Toteuttaaksesi sen mitä todella haluat, on sinun uskallettava rikkoa niitä rajoja mihin olet tottunut kun olet antanut muiden määrittää sen mitä olet, mitä teet ja mitä haluat. On normaalia, että pelottaa. Toimi siitä huolimatta. Sitä on rohkeus. Ja unelmasi odottaa rohkeiden tekojesi toisella puolella. 

 

"On normaalia, että pelottaa. Toimi siitä huolimatta. Sitä on rohkeus. Ja unelmasi odottaa rohkeiden tekojesi toisella puolella."

 

Et ole täällä kuin kerran. Et elä täällä sinuna kuin kerran. Aika on arvokkain voimavara mitä sinulla on käytettävissä niin kauan kuin täällä olet. Sitä ei voi säästää. Se kuluu, halusit tai et. Sitä ei saa takaisin.Käytä sitä viisaasti. Älä tuhlaa sitä asioihin ja ihmisiin jotka ei tee sinulle hyvää. Aseta rajoja omaan maailmaasi. Käydä muita kuunnellessa suodattimia jotka muistuttavat sinulle:  ”tämä on hänen ajatuksensa elämästä ja siitä mikä on oikein ja mikä on mahdollista”. Käytä muiden esimerkkiä inspiraationa siitä mikä on mahdollista mutta luo oma polkusi äläkä kuvittele jonkun muun polun olevan parempi kuin sinun. Tai varsinkaan, että se olisi sinulle täysin sopiva polku koska se ei ole. 

 

"Ja vaikka unelmasi olisi samankaltainen kuin jollain toisella, muista että se ei ikinä ole sama koska SINÄ olet eri. "

 

Voi olla, että löydät unelmasi ja juttusi olemassa olevien esimerkkien joukosta. Voi olla että unelmasi on yksi yleisesti hyväksytyistä unelmista. Sekin on todella ok. Kunhan se on todella sinun unelmasi eikä jonkun sinulle syöttämä illuusio totuudesta joka on ainoa mahdollisuus elämisen arvoiselle elämälle. Ja vaikka unelmasi olisi samankaltainen kuin jollain toisella, vaikka löytäisit sen olemassa olevien esimerkkien joukosta, muista että se ei ikinä ole sama koska SINÄ olet eri. Sinä tuot sen mitä teet ihan erilailla tähän maailmaan kuin muut. Ja se on juuri se juttu. Kun teet mitä teet ja elät oman sydämesi innostuksen lähteiden mukaisesti arvokasta elämääsi, maailma saa sen palan mikä maailmasta ilman sinua puuttuisi. Ja se on se sama pala, joka maailmalta jää puuttumaan, jos yrität olla joku muu tai hyväksyt jollekin toiselle juuri oikean, mutta sinulle vain ihan ok elämän, koska otat mallia jostain toisesta ihmisestä tai jostain yleisesti hyväksytystä unelmasta vaikka todellisuudessa siinä on vain muutama elementti joka sopii sinulle ja siksi kuvittelet sen olevan sinua varten.

 

"Etsi, etsi, etsi, etsi kunnes löydät. Kokeile, analysoi, tutki, ota selvää, kuulostele ja mieti ja käytä kompassinasi omaa innostustasi ja aitoja inspiraation fiiliksiä joita sydämessäsi tunnet silloin kun olet oikean äärellä." 

 

Etsi, etsi, etsi, etsi kunnes löydät. Kokeile, analysoi, tutki, ota selvää, kuulostele ja mieti ja käytä kompassinasi omaa innostustasi ja aitoja inspiraation fiiliksiä joita sydämessäsi tunnet silloin kun olet oikean äärellä. Muista myös, että kokemustesi kautta muutut, kasvat ja kehityt. Älä jää jumiin johonkin, mikä on palvellut sitä kuka olet jos se et enää ole sinä. Etsi uudestaan. Etsi, etsi, etsi, etsi, kunnes taas löydät. Kokeile, analysoi, tutki elämää, ota selvää esimerkeistä, kuulostele ja mieti ja kokeile. Ja käytä edelleen kompassina aitoa inspiraatiota ja merkityksen tunnetta jonka tunnet kipinänä sydämessäsi kun olet oikean äärellä. Älä huolestu, jos etsiminen ei ole helppoa. Ei sen kuulukaan olla. Älä myöskään luovuta, vaikka tuntuisi ettet löydä. Usein aidot unelmamme ja todelliset inspiraation lähteemme ovat piilossa muiden mielipiteiden, odotusten ja toiveiden muodostamien muurien takana. Mitä pidempi aika on mennyt, sen paksumpi muurista on tullut. Mutta saat sen rikki pala palalta. Ja kaikki se työ on sen arvoista. Kun löydät oikean unelmasi, todellisen sydämen inspiraation lähteesi, sen tekemisen joka innostaa ja ne asiat jotka muodostavat juuri sinun näköisen elämän, ymmärrät että myös ja juuri se etsimisprosessi, myös se muurin rikkominen pala palalta oli tärkeä osa sinua ja sitä, että löysit samalla itsesi vahvempana kuin koskaan ennen. 

Jokaisella meistä on omanlaisia lahjoja ja kykyjä. Jokaisella meistä on omanlaisia intohimon ja innostuksen kohteita. Jokaisella meistä on sydämessä unelmia, isoja ja pieniä. Ja yksikään edellä mainituista ei ole sattumaa eikä todellakaan millään lailla itsestään selvää tai samanlaista kuin muilla. Sinun elämäsi. Sinun aikasi. Sinun unelmasi. Muista, tärkeintä on se, mitä sinä ajattelet elämästäsi ja siitä mihin aikaasi käytät, ei se mitä muut siitä ajattelevat.

 

💋Sinusta välittäen ja unelmasi asialla, 

Close

50% Valmis

Tilaa valmennus

Saat heti inboxiin ilmaisen 30 minuutin life coaching valmennusvideon missä opetan sulle mun lempi valmennusharjoituksen, elämänpyörän. Pääset miettimään omaa elämääsi rakentamaan sitä enemmän just sun näköiseen suuntaan! Woop Woop! Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat positiivista mielenravintoa ja työkaluja itsesi kehittämiseen inboxiisi. Ja joo, kaikki tämä, ilmaiseksi. Koska DreamTALK on SUN unelman asialla.💗