PSSSSSSSST!!!!!!!!!!!!!! KUULITKO JO UUTISET? Vuoden rohkaisevin kirja eli Pieni rohkaisukirja on tilattavissa! Lue lisää ➡️ klikkaa tästä ✨📖👋

Kahdeksan neuvoa unelmien toteutumiseen 💗

Joku viisas joskus sanoi, että rikkaimmat paikat maailmassa ovat hautausmaita. Ei siksi, että maa siellä olisi jotenkin erityisen arvokasta rahallisesti, vaan siksi, että sinne on haudattu niin paljon ihmisen uskomatonta käyttämättä jäänyttä potentiaalia . Toteuttamattomia ja ääneen sanomattomia ideoita ja unelmia, visioita jotka olisi muuttanut maailmaa.  Älä anna sinun unelmasi olla yksi niistä. Uskalla unelmoida, mutta älä jätä sitä siihen. Usko kykyihisi, ota askelia ja toteuta. Muista että pystyt oppimaan vaikka mitä.

Tässä kahdeksan neuvoa unelmiesi toteutumiseen:

  1. 💗 Älä unelmoi nykyisten kykyjesi perusteella. Älä määritä unelmiasi perustuen siihen, mikä on NYT, tämän hetkisillä kyvyilläsi mahdollista. Muista, että voit oppia lähes mitä vaan. Määritä unelmasi sen perusteella mitä aidosti haluat, ja opi uutta, kasva ihmisenä unelmasi kokoiseksi.
  2. 💗 Uskalla sanoa unelmasi ääneen. Kun kerrot unelmastasi muille, se vahvistuu ja saatat saada yllättäviä tukijoita sekä resursseja käyttöösi ja sinulle voi aueta ovia mitä ei muuten aukeaisi.
  3. 💗 Älä kuuntele epäilijöitä. Kun sanot unelmasi ääneen, mitä luultavammin kuulet myös negatiivista palautetta. Huomaat, että sinuun ja/tai unelmaasi ei uskota. Sulje korvasi sellaiselta ja ymmärrä, että pelot lähtevät jokaisen omasta rajoittuneisuudesta ja siitä, että sinun ei haluta onnistuvan koska itse ei uskalleta yrittää omia unelmia, tai vaihtoehtoisesti sinua halutaan rakkaudesta ja aidosta välittämisestä käsin suojella. Kumpikaan näistä ei ole syy olla unelmoimatta isosti tai tekemättä isosti. Todista epäilijät vääräksi ja käytä epäilyjä motivaationasi tehdä entistä isommin. Toimi roolimallina epäilijöille ja innosta omalla esimerkilläsi heitäkin kohti omia unelmiaan. Älä anna heidän pysäyttää sinua.
  4. 💗 Älä pelkää haasteita. Haasteet, jutut mitä et osaa, tekeminen mukavuusalueesi ulkopuolella.. miltä kuulostaa? Pelottavalta? Tuntuuko helpommalta pysyä tutuissa rajoissa tehden asioita mitkä on helppoja? Täysin ymmärrettävää. Muista kuitenkin, että jos haluat toteuttaa unelmasi, on sinun uskallettava rikkoa kupla missä nyt olet ja elät. Kupla, jonka olet luonut suojaksesi ja jonka rajoja et tällä hetkellä ylitä koska ulkopuolella on tuntematonta ja pelottavaa. Sen kuplan ulkopuolella on haasteita. Ja niiden haasteiden takana odottaa uusia, ennennäkemättömiä mahdollisuuksia. Sinua varten.
  5. 💗 Lopeta muihin vertaaminen ja käännä katse siihen mitä sinä teet. Älä anna sen, mitä muut tekevät aikaansaada sinussa alemmuudentunnetta tai sitä, että sinun tulisi olla joku muu tai tehdä jotain muuta. Keskity sinuun ja sinun unelmiisi ja muista että sinä riität. Vaikka jollain toisella olisi samankaltainen unelma se ei ikinä ole sama, koska sinä olet eri. Älä yritä olla joku muu. Pysähdy ja kysy sinulta mitä sinä haluat? Mistä sinä aidosti unelmoit? Ja lähde sitä kohti ja anna muiden tehdä omia juttujaan.
  6. 💗 Pilko unelmasi ja ota pieni askel joka päivä. Yksikään toteutunut unelma ei ole toteutunut ilman askelia kohti sitä. Säännöllisiä askelia, siitä huolimatta ettei päämäärää näy. Ja niistä askelista kiinni pitämistä silloinkin kun ei huvita. Pilko iso unelmasi pieniksi askeliksi ja ota askelia joka ikinen päivä. Luota prosessiin ja tee. Älä ole yksi niistä, joka tekee vain silloin kun tuntuu siltä. Jokainen toteutunut unelma pitää sisällään sen, että joku on sitoutunut prosessiin ja tehnyt silloinkin kun ei huvita. Ja sinäkin pystyt siihen.
  7. 💗 Pelkää mutta toimi silti. Muista, että se, että joku päätös pelottaa ei tarkoita sitä että se päätös olisi väärä. Toteuttaaksesi unelmasi tulee sinun mennä pelkojasi kohti. Älä anna pelkojesi pitää sinua vankilassa vaan kohtaa ne yksi kerrallaan. Tee päätös toimia pelosta huolimatta ja huomaat kuinka rohkeuden lihaksesi kasvaa. Pelko ei ole merkki rajoistasi. Se on merkki kuvitteellisista rajoistasi jotka voit rikkoa. 
  8. 💗 Pidä huolta susta. Yksikään unelma ei ole sen arvoinen että menetät itsesi matkan varrella. Sinä olet tärkein. Tarkista, että matka unelmiin on sitä, että saat tehdä asioita arvojesi mukaisesti ja elämässäsi on myös matkan varrella juttuja mistä sinä nautit. Unelmien toteutuminen vaatii luopumista ja sitä että teet kovasti töitä. Tee töitä ja luovu paljosta, mutta älä ikinä luovu omista arvoistasi äläkä sinulle tärkeistä ihmisistä. Elämä on nyt. Pidä huoli, että unelmasi on aidosti se mitä haluat mutta pidä huoli, että kyse ei ole pelkästään päämäärästä vaan myös siitä, että se mitä ja miten teet on se mistä aidosti pidät. Silloin nautit matkasta, jonka lopuksi huomaat olleen tärkein vaikket vielä sitä ehkä matkan aikana vielä ymmärräkään. Kliseinen ”nauti matkasta” on totisinta totta, mutta sinun tulee käsittää ”nauttiminen” oikein. Joudut luopumaan monista ”ihanista hetkellisistä nautinnoista” saadaksesi aikaa unelmillesi ja konkreettiselle periksiantamattomalle tekemiselle niitä kohti, mutta älä luovu kaikista tärkeimmistä. Elä arvojesi mukaan, matkallakin.

Sinusta on vaikka mihin, mutta pelkkä unelmointi ei tuo unelmia luoksesi. Luota siihen, että unelmasi ovat sinulla syystä ja sinussa on kaikki tarvittava niiden toteuttamiseen. Et kuitenkaan mitenkään vaikka kuinka haluaisit pysty valmistelemaan kaikkea ja oppimaan kaikkea sitä valmiiksi mitä sinulta unelmiesi toteutumiseksi vaaditaan. Et pysty suunnittelemaan reittiä täysin aukottomasti toimivaksi. Et pysty välttämään vastoinkäymisiä jotka matkallasi kohtaat. Et pysty saavuttamaan unelmaasi tekemättä. Et pysty löytämään ja saavuttamaan potentiaaliasi tekemättä konkreettisesti matkaa unelmiisi. Matka opettaa sinulle kaiken tarvittavan. Matka nostaa esiin potentiaalisi. Se on se juttu! Lähde rohkeasti kohti unelmiasi. Step by step. Pystyt siihen. Lopeta unelmoiminen. Aloita tekeminen. Älä pelkää haasteita. Odota niitä ja mene niitä kohti. Anna sinussa kytevän uskomattoman potentiaalisi nousta esiin! 

 

💋xoxo,

Close

50% Valmis

Tilaa valmennus

Saat heti inboxiin ilmaisen 30 minuutin life coaching valmennusvideon missä opetan sulle mun lempi valmennusharjoituksen, elämänpyörän. Pääset miettimään omaa elämääsi rakentamaan sitä enemmän just sun näköiseen suuntaan! Woop Woop! Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat positiivista mielenravintoa ja työkaluja itsesi kehittämiseen inboxiisi. Ja joo, kaikki tämä, ilmaiseksi. Koska DreamTALK on SUN unelman asialla.💗