Dream TALK

Elämä on lyhyt. Tee se nyt.

Aika on arvokkain voimavarasi. Se kuluu jatkuvasti teit mitä tahansa ja sitä ei pysty säästämään eikä sitä pysty saamaan takaisin. Se valuu kuin hiekka sormien välistä vaikka kuinka yrität pitää kiinni. Tärkeintä ei kuitenkaan ole se, kuinka paljon aikaa on, vaan se mitä sillä ajalla teet mitä sinulla on. Moni meistä haaveilee lisäajasta samalla tuhlaten olemassa olevan ajan johonkin turhanpäiväiseen.  Elämä on nyt. Et voi koskaan tietää koska sinun aikasi on loppu, etkä myöskään koska se on loppu jollain sinulle rakkaalla ihmisellä tai eläimellä. Vaikka kaikki olisi hyvin tänään, voi huomenna jonkun sinulle rakkaan, tai sinun, elämä olla loppu. Varoittamatta. Ilman mitään merkkejä. 

 

"Jos heräisit aamulla niin, että rakkaitasi ei enää olisi, voisitko sanoa, että eilen osoitit heille rakkautesi sanoin tai teoin? Vai katuisitko koska menit nukkumaan tekemättä niin? "

 

Mihin ja miten aikaasi käytät? Kuinka paljon siirrät niitä asioita mitä oikeasti haluaisit tehdä jonnekin tulevaisuuteen jota ei ole taattu? Kuinka paljon käytät aikaa johonkin sellaiseen jolla ei loppujen lopuksi ole merkitystä? Kun painat pääsi tyynyyn tänään, oletko tehnyt niitä asioita mitä oikeasti halusit vai siirtänyt niitä taas tulevaisuuteen suorittamalla jotain sellaista mistä et oikeasti edes pidä? Oletko viettänyt aikaa niiden ihmisten ja eläinten kanssa joiden kanssa oikeasti aikaasi haluaisit viettää vai oletko käyttänyt aikasi ihan johonkin muuhun? Sellaisten ihmisten seurassa joiden seurassa et oikeasti edes viihdy? Sellaisten ihmisten seurassa, jotka eivät todellisuudessa  ole sinulle rakkaita? Kun painat pääsi tyynyyn oletko kertonut tai osoittanut sinulle tärkeille ihmisille tai eläimille sen kuinka välität? Jos heräisit aamulla niin, että rakkaitasi ei enää olisi, voisitko sanoa, että eilen osoitit heille rakkautesi sanoin tai teoin? Vai katuisitko koska menit nukkumaan tekemättä niin? 

 

"Älä elä elämääsi niin, että odotat sitä sitten kun, samalla kuluttaen aikasi nyt johonkin sellaiseen millä ei ole merkitystä."

 

Mitä oikeasti haluat tehdä? Ja kenen kanssa haluat aikasi viettää? Mitkä asiat ovat sinulle todella tärkeitä? Ketkä ihmiset ovat sinulle todella tärkeitä? Tai eläimet? Elämä kuluu. Aika kuluu. Älä elä elämääsi niin, että odotat sitä sitten kun, samalla kuluttaen aikasi nyt johonkin sellaiseen millä ei ole merkitystä. Kenen kanssa haluaisit aikaa viettää? Mitä asioita on bucket listallasi? Aloita NYT. 

Kun listaat sinulle rakkaat ihmiset, mitä haluaisit sanoa heille jos huomenna kun heräät heitä ei enää olisi? Mieti yksi henkilö kerrallaan ja tee se NYT! Sano, kirjoita, tee se!  Entä eläimesi? Mitä olisit halunnut tänään eläimesi kokevan jos huomista ei enää tule? Tee se NYT! Entä ne asiat mitkä ovat sinulle tärkeitä elämässä? Jos huomenna et enää pystyisi, mitä tekisit tänään ja mikä tärkeintä, kenen kanssa? TEE SE NYT! 

 

"Älä enää odota. Suunnittele. Mieti. Toteuta. Yksi askel kerrallaan, mutta ALOITA. "

 

Entä se BUCKET lista? Olethan listannut ainakin 100 asiaa mitä haluaisit tehdä ennen kuin on aikasi lähteä täältä? Jos et, TEE SE NYT! Ja muista lisätä listaan myös kenen kanssa haluat niitä juttuja tehdä. Ja sitten, ALOITA NYT! Älä enää odota. Suunnittele. Mieti. Toteuta. Yksi askel kerrallaan, mutta ALOITA. Mitä voisit tehdä jo heti? Entä tänä kesänä? Syksyllä? Talvella? Ensi vuonna? Mitä voisi tehdä nyt jotta nämä listallasi olevat asiat mahdollistuisivat pikimmiten? On varmasti juttuja mitkä voit toteuttaa jo heti. Sitten on niitä, jotka on kaukaisempia mutta on aivan varmasti jotain mitä voit tehdä niiden eteen, vaikka osa niistä olisi sellaisia että ne tuntuisi tällä hetkellä saavuttamattomissa olevilta. Kun mietit tarkkaan, löydät varmasti jotain keinoja edistää niitä.

 

"Elääksesi unelmaasi, sinun on mietittävä mikä on oikeasti tärkeää. Että et pidä kiinni sellaisesta turhasta, mikä tuo näennäistä tyydytystä nyt mutta estää todellisen unelmasi toteutumisen"

 

Tarvitsetko rahaa niiden toteuttamiseen enemmän? Miten voisit saada sitä lisää? Mitä voisit tehdä enemmän? Mutta mikä tärkeintä, mistä sinä voisit luopua? Paljonko jäisi kuukaudessa jo luopuisit turhista kuukausiveloituksista? Jos luopuisit autosta ja menisit yleisillä? Tai vaihtaisit halvempaan autoon? Muuttaisit pienempään asuntoon? Pois keskustasta? Luopuisit ylimääräisestä materiasta? Luopuisit kaikesta mahdollisesta mihin sinulla menee nyt rahaa mitä et oikeasti tarvitse jos laitat unelmasi etusijalle? Elääksesi unelmaasi, sinun on mietittävä mikä on oikeasti tärkeää. Ettet pidä kiinni sellaisesta turhasta, mikä tuo näennäistä tyydytystä nyt mutta estää todellisen unelmasi toteutumisen. Lue uudestaan. Elääksesi unelmaasi, sinun on mietittävä mikä on oikeasti tärkeää. Että et pidä kiinni sellaisesta turhasta, mikä tuo näennäistä tyydytystä nyt mutta estää todellisen unelmasi toteutumisen? 

 

"Sinulla ei ole kiire. Sinulla on vaan prioriteetit hukassa"

 

Haluamme usein aina vaan lisää, lisää, lisää! Ja koska ei vielä ole sitä, tätä ja tuota, emme voi toteuttaa unelmaamme. Emme voi vielä ruksia juttuja bucket listaltamme. Koska on niin kiire, emme vielä toteuta niitä juttuja mitä oikeasti haluaisimme emmekä vietä aikaa niiden ihmisten kanssa joiden kanssa sitä oikeasti viettää haluaisimme. Kuuntele tämä rakkaudella: Sinulla ei ole kiire. Sinulla on vaan prioriteetit hukassa. Lue tämäkin uudestaan. Sinulla ei ole kiire. Sinulla on vaan prioriteetit hukassa. 

Mistä luopumalla saisit enemmän? Mistä sellaisesta pidät kiinni mikä estää todellisen unelmasi toteutumisen? Jos avaat sydämesi ja kirjoitat 100 asiaa mitä haluaisit tehdä, miten moni niistä mitä nyt teet on edes lähelläkään todellista sydämesi toivetta? 

Jos listaat ihmiset ja eläimet joiden kanssa vietät aikaa päivittäin löytyykö sieltä ne oikeasti merkitykselliset? Entä se tekeminen mitä teet ja mitä yhdessä teette? Onko se sitä mikä on oikeasti merkityksellistä? 

 

"Aika on erityistä. Se ei ole itsestäänselvää." 

 

Juttelin hetki sitten rakkaan ystäväni kanssa siitä, kuinka näemme harvoin, mutta kuinka aika mitä vietämme yhdessä on aina erityistä. Siitä on kyse. Aika on erityistä. Se ei ole itsestäänselvää. Ei ajan rajallisuus ja hauraus tarkoita sitä, että meidän pitäisi nähdä ja tehdä jotain ihmeellistä joka ikinen päivä kaikkien niiden kanssa jotka ovat meille tärkeitä. Mutta silloin kun näemme, olisimme aidosti läsnä ja todella eläisimme yhdessä siinä hetkessä. Ja jos on jotain mitä haluaisimme yhdessä tehdä, emme odottaisi tulevaisuutta vaan suunnittelisimme sen nyt. Kaikki ne jutut, tekemiset, matkat, kaikki ne mitä yhdessä haluamme tehdä. Ja toteuttaisimme ne. Yksi kerrallaan. Tekisimme suunnitelman ja laittaisimme asiat toimimaan ainaisen unelmoinnin ja odottelun ja ajan tuhlaamisen sijaan. Mitä haluaisit tehdä ja kenen kanssa? Tee suunnitelma ja ala hommiin sen toteuttamiseksi. Tee se NYT. 

Lopuksi...Vaikka emme näe kaikkia rakkaitamme joka päivä. Niin ne, joita näemme, osoittaisimme heille rakkauden ja välittämisen joka ikinen päivä teoilla ja sanoilla. Ja ne, joita emme näe, osoittaisimme sen silti. Pieni asia, vaikka päivittäinen "olet minulle tärkeä" tekstiviesti, on iso asia. Se, että kerrot välittäväsi. Se, että kerrot nyt ensin kaiken sen mitä olisit halunnut sanoa ja kertoa jos huomista ei enää tulisi. Ja sen jälkeen muistutat rakkaudestasi joka päivä. Niin, että kun painat pääsi tyynyyn tänään ja tästä lähtien joka päivä, olet osoittanut rakkautesi, joka ikinen päivä. Ja jos aamulla sinulle ja rakkaillesi suodaan uusi päivä, osoitat sen taas, ja taas ja taas. Ja kun tulee se päivä, että sinä et pysty sitä enää tehdä, tiedät heidän tietäneen rakkautesi ja kaiken sen mitä halusit heille sanoa.  

Rakkaus on tärkein. Älä anna sellaisten asioiden mennä sen edelle, jotka ovat hetkellisiä pinnallisia tyydytyksen aiheita. Kumpaa katuisit aamulla jos ei tulisi uutta päivää? Jos joku sinulle rakas ei enää heräisi? Sitä, että vietit aikaa rakkaasi kanssa hänen viimeisenä päivänä? Sitä, että otit aikaa kertoaksesi tekstiviestillä rakkaalle ystävällesi kuinka tärkeä hän on? Sitä, että kävit kiireettömällä kävelyllä koirasi kanssa? Vai sitä, että edellisten sijaan olit niin kiireinen että et osoittanut rakkauttasi vaan keskityit projekteihisi ja materian hankkimiseen tai lisärahan saamiseen jotta sitkun olisi sitä tätä ja tota. 

Elämä on lyhyt. Tee se nyt. 

 xoxo 💋,

 

 

 

 

Close

50% Valmis

Tilaa valmennus

Saat heti inboxiin ilmaisen 30 minuutin life coaching valmennusvideon missä opetan sulle mun lempi valmennusharjoituksen, elämänpyörän. Pääset miettimään omaa elämääsi rakentamaan sitä enemmän just sun näköiseen suuntaan! Woop Woop! Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat positiivista mielenravintoa ja työkaluja itsesi kehittämiseen inboxiisi. Ja joo, kaikki tämä, ilmaiseksi. Koska DreamTALK on SUN unelman asialla.💗