PSSSSSSSST!!!!!!!!!!!!!! KUULITKO JO UUTISET? Vuoden rohkaisevin kirja eli Pieni rohkaisukirja on tilattavissa! Lue lisää ➡️ klikkaa tästä ✨📖👋

P#ska päivä? Lue tämä 💩

Kaikilla meillä on p#skoja päiviä. Kaikilla meillä on päiviä, kun tekisi mieli jäädä peiton alle makaamaan ja tuntuu että koko maailma on meitä vastaan. Kaikilla meillä on niitä päiviä, kun tuntuu että kaikki menee pieleen ja missään ei ole mitään järkeä. Kaikilla meillä on huonoja päiviä. Sinä et ole ainoa. Myös niillä kaikista positiivisimmilla ihmisillä on p#skoja päiviä! Myös niillä kaikista menestyneimmillä hahmoilla joiden elämästä näet vain glitter puolen, niilläkin! Älä siis luovuta siksi että nyt on p#ska fiilis. Anna itsellesi lupa olla välillä myös p#skalla fiiliksellä. Se kuuluu ihan yhtälailla elämään.Tässä kuitenkin muutama ajatus p#skaan päivääsi. Toivottavasti niistä on apua . Jos haluat mielummin kuunnella aiheesta, käy kuuntelemassa podcast jakso tästä. 💩💗

1. On ok ettet ole aina ok

On tosi ok, ettet ole aina ok. Elämään kuuluu ylä ja alamäet. Auringon eteen tulee välillä pilviä, jokaiselle. Anna itsellesi lupa olla välillä myös ei ok. Ajattele sitä niin, että sinulle tärkeällä ihmisellä olisi p#ska päivä. Kohtele itseäsi kuin kohtelisit häntä. Anna hänen tulla kuulluksi ja tarjoa suklaata ja ymmärrystä.

2. Muista että et ole ainoa

Maailmassa on lähes 8 miljardia ihmistä. Monilla muillakin on juuri nyt p#ska päivä. Lisäksi, se mistä ikinä p#ska päiväsi johtuu, senkään kanssa et ole yksin. Jollekin muullekin on sattunut ihan sama juttu. Et ole ainoa! Ja jollekin on sattunut se aiemmin ja joku on selvinnyt siitä. Ja niin selviät sinäkin. 

3. Oothan sä levännyt ja huolehtinut susta? 

Tosi usein p#ska fiilis johtuu siitä että olet unohtanut itsesi. Et ole pitänyt huolta itsestäsi, et ole tehnyt niitä asioita mitkä täyttävät kuppiasi. Kuppi tyhjänä päivä on helposti p#ska jo ihan pienestä asiasta. 

4. Älä vertaa somessa

Se mitä näet somessa ei ole totuus. Näet aina vain pintaraapaisun ihmisten elämästä, ja useimmiten juuri sen hyvän puolen. Jokaisella on omat ongelmansa. 

5. Moni juttu on hyvin

Mitä sellaista sinulla on nyt mistä joskus vain unelmoit? Mikä on loppujen lopuksi hyvin? Mistä olet nyt kiitollinen ja jos tämän p#skan päivän takia se vietäisiin sinulta pois katuisit ettet arvostanut sitä kun sinulla se oli vaan käytit päiväsi p#skana olemiseen? Mitä voisit tehdä nyt että muistaisit kaiken sen mikä sinulla on nyt tosi hyvin. Jos tuntuu vaikealta, tässä esimerkkejä: terveys, joku tärkeä ihminen elämässäsi, katto pään päällä, työpaikka, lapset...jos sinulla on yksikin edellä mainituista voit olla todella kiitollinen vai mitä? 

6. Tee jonkun päivästä parempi

Joskus (usein) se, että saamme jollekin toiselle hyvän mielen, auttaa meitä itseämmekin. Mitä jos keskittyisit johonkin toiseen itsesi sijaan? Mitä sellaista voisit tehdä, että jonkun toisen päivästä tulisi parempi? Missä voisit auttaa? Miten voisit yllättää jonkun? Mitä voisit tehdä? Vie ajatus pois omasta fiiliksestäsi ja keskity jonkun toisen päivän piristämiseen ja yllätyt vaikutuksesta.

Lopuksi💗💩

Loppujen lopuksi, kaikki on ihan hyvin. On ok että sulla on p#ska päivä. Mutta muista, että on paljon mistä voit olla kiitollinen. Älä unohda kaikkea sitä, vaikka p#ska päivä olisikin. Ja jos nyt ihan oikeasti on tosi p#ska tilanne, eikä vaan hetkellinen yksi päivä väärällä jalalla noustuna, niin muista, että sinulla on avaimet käsissä elämäsi muuttamiseen. Yksi pieni päätös voi muuttaa kaiken. Mikä on pahinta mitä voisi tapahtua jos tekisit sen päätöksen mikä auttaisi sut pois p#skasta tilanteestasi? Onko se todella pahempi kuin jäädä jumiin tähän p#skaan? Mikään ei muutu jos mikään ei muutu. Elämä on sinua varten, ei vastaan, mutta lentokone ei tule laivasatamaan vaikka kuinka odottaisit.  Josku p#ska päivä voi olla parasta mitä sinulle on tapahtunut koska sen aikaansaama p#ska fiilis puskee sinut tekemään muutoksen. Olisiko nyt se aika kun p#skasta päivästä tulee yksi merkityksellisimmistä päivistä elämässäsi? Päästä irti p#skasta ja tee muutos niin kaikki muuttuu. Mikä se p#skasta vapauttava päätös ja sen aikaansaava muutos sinulle juuri nyt olisi? 

Unelmasi ja omannäköisen elämäsi asialla, 

💋xoxo

 

 Ps. Nauhoitin tästä aiheesta myös podcastin. Pääset kuuntelemaan sen tästä. 

 

Close

50% Valmis

Tilaa valmennus

Saat heti inboxiin ilmaisen 30 minuutin life coaching valmennusvideon missä opetan sulle mun lempi valmennusharjoituksen, elämänpyörän. Pääset miettimään omaa elämääsi rakentamaan sitä enemmän just sun näköiseen suuntaan! Woop Woop! Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat positiivista mielenravintoa ja työkaluja itsesi kehittämiseen inboxiisi. Ja joo, kaikki tämä, ilmaiseksi. Koska DreamTALK on SUN unelman asialla.💗