PSSSSSSSST!!!!!!!!!!!!!! KUULITKO JO UUTISET? Vuoden rohkaisevin kirja eli Pieni rohkaisukirja on tilattavissa! Lue lisää ➡️ klikkaa tästä ✨📖👋

Lopeta nämä kolme juttua asap..

 

1. Muiden miellyttämisestä käsin oman elämän päätösten tekeminen 

Sinä olet sinä. Vain ja ainoastaan sinä voit tietää mitä sinun sydän sanoo ja mikä on se mikä on juuri sinulle hyväksi. Muut voivat esittää mielipiteitään ja toiveitaan ja niin he usein tekevätkin, mutta kukaan muu ei tiedä niinkuin sinä. Muilla on omat jutut. Muilla on omat arvot joiden mukaan he elämäänsä elävät. Mutta kenelläkään ei ole oikeutta määrittää sinun elämää puolestasi. Sinä päätät unelmistasi. Sinä päätät mikä on sinun näköinen elämä. Muiden miellyttäminen on hieno asia, se että olemme ystävällisiä muille vaikka itsellämme olisi huono päivä, se että kehumme jotain toista tehdäksemme hänelle aidosti hyvän mielen. Mutta kun on kyse sinun elämästä ja unelmistasi, et voi tehdä päätöksiä muita miellyttäen, koska silloin et elä omaa elämääsi. Silloin elät elämääsi muiden mukaan. Hyväksy, että muut eivät ymmärrä. Hyväksy, että muut eivät kuule sydämesi ääntä. Hyväksy, että ei muiden kuulukaan. Kaikilla on milipiteitä siitä miten sinun tulisi elää, mitä sinun tulisi tavoitella, mikä on hyvä ammatti, mikä on oikea päätös, mutta vain SINÄ tiedät oikeasti. Uskalla miellyttää itseäsi kun kysyt mitä tehdä elämällesi, miten elää, mistä unelmoida. Uskalla miellyttää itseäsi päätöksissä jotka koskevat sinua ja sinun elämääsi ja unelmiasi. Hyväksy että kaikki eivät ymmärrä. Ymmärrä, ettei kaikkien kuulu ymmärtää. Vain silloin voit elää omannäköistä elämää. 

2. Ylianalysoiminen

Mikä on oikea ratkaisu? Mitä jos tapahtuukin niin tai näin? Entä jos? Mitä sitten? Apua! Haluatko kuulla ratkaisun: ET VOI TIETÄÄ! Ylianalysoiminen ei auta! On tehtävä päätös,on otettava askel, on kokeiltava tietääkseen! Jos valinta osottautuu vääräksi, jos päätös on väärä, on se silti askel eteenpäin! Ainakin tiedät että se ei ollut oikea valinta ja yksi on ruksattu pois. Jokainen vaihtoehto vie eteenpäin kunhan sen kokeilee. Paikallaan liiallinen analysoiminen ja jankuttaminen ei vie mihinkään. Et voi tietää analysoimalla liikaa, voit tietää kokeilemalla. MITÄ SITTEN jos se ei ollutkaan se juuri oikea valinta? Nyt tiedät sen! Olisiko parempi jatka hamaan loppuun asti analysoimalla vai niin että tiedät nyt mikä ei toimi ja voit kokeilla seuraavaa? Niimpä. Joten älä ylianalysoi. Jos et osaa päättää, valitse JOKU. 

 

3. Muutoksen pelkääminen 

Muutos on aivan varma asia. Maailma muuttuu. Sinä muutut. Muutosta ei voi estää. Mieti itseäsi, olet eri ihminen kuin vuosi sitten vai mitä? Jokainen kokemus kasvattaa ja kehittää ja muuttaa sinua. Elämä on jatkuvaa muutosta. Älä jää jumiin asioihin jotka oli jotain ennen jos ne ei ole sitä enää nyt. Tee muutoksia, mene eteenpäin. Ymmärrä muutos älä pelkää sitä. Uskalla päästää irti menneestä ja anna tilaa uudelle. Elämä on prosessi. Prosessiin kuuluu muutos. Jos pidät kiinni vanhasta väkisin, et pysty elämään ilosta käsin koska olet jumissa sellaisessa mitä ei enää ole. Juhlista muutosta. Kiitä menneestä mutta älä toivo että asiat ei muuttuisi vaan ota muutos ilolla vastaan. Uskalla mennä kohti muutosta. Uskalla tehdä muutoksia. Muuta asioita silloin kun tunnet että ne ei enää ole sinua varten. Etsi itseäsi. Se, että hukkaat itsesi on hyvä merkki, olet muuttunut ja on aika ottaa askel eteenpäin. Et löydä itseäsi enää sieltä minne itsesi hukkasit, koska et olet enää sama. Älä pidä vanhasta kiinni väkisin vaikka se olisi ennen ollutkin niin, vaikka se ennen olisi ollut hyvää, vaikka sä ennen olisit ollut sellainen, vaan uudistaudu, uudista, antaudu muutokselle elämässä. Älä jää jumiin. Sä olet sun elämän laivan kapteeni ja vaikka satama missä nyt olet oli sun satama ymmärrä että se ei välttämättä ole se enää. Elämä on täynnä mahdollisuuksia mutta jos et uskalla irrottaa ankkuria turvasatamasta, et koskaan löydä kaikkia niitä satamia jotka sua vielä odottaa. 

 

Elämä on sun. Uskalla seurata sitä mitä sä haluat ja sulje korvat muiden ajatuksilta siitä mikä on sunlainen elämä. Tee päätöksiä, rohkeasti, myös niitä jotka osoittautuu vääriksi, koska vain niin löydät ne oikeat. Ja uskalla muuttua. Kun haluat lentää, älä pidä kiinni siitä mikä estää sua lentämästä. 

💋Peppiina

Close

50% Valmis

Tilaa valmennus

Saat heti inboxiin ilmaisen 30 minuutin life coaching valmennusvideon missä opetan sulle mun lempi valmennusharjoituksen, elämänpyörän. Pääset miettimään omaa elämääsi rakentamaan sitä enemmän just sun näköiseen suuntaan! Woop Woop! Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat positiivista mielenravintoa ja työkaluja itsesi kehittämiseen inboxiisi. Ja joo, kaikki tämä, ilmaiseksi. Koska DreamTALK on SUN unelman asialla.💗