PSSSSSSSST!!!!!!!!!!!!!! KUULITKO JO UUTISET? Vuoden rohkaisevin kirja eli Pieni rohkaisukirja on tilattavissa! Lue lisää ➡️ klikkaa tästä ✨📖👋

Sano enemmän ei jotta voit sanoa enemmän joo💗

Mille asioille haluaisit sanoa elämässäsi enemmän joo? Seikkailuille? Toteutuneille unelmille? Omannäköiselle elämällesi? Siinä tapauksessa on tärkeää, että ymmärrät joon ja ein prosessin ja sen, että se ei ole mikään pikku juttu. Saavuttaaksesi tilanteen, missä voit sanoa joo asioille mitä oikeasti haluat, tulee sinun sanoa ei aika monille asioille, kivoillekin. Mutta älä huoli, ei kokonaan. Kuitenkin, pidä mielessäsi lukiessasi tätä kirjoitustani, että olen unelmasi asialla. Olen sinun rohkean omannäköisen elämäsi asialla. En kirjoita tätä tekstiä enkä ylipäätänsäkään tätä blogia siksi, että pitäisit minusta. Kirjoitan siksi, että haluan unelmasi toteutuvan. Siksi, että haluan sinun elävän täysillä ja saavan tästä upeasta ainutlaatuisesta elämästäsi kaiken sen irti mitä sillä on sinulle tarjottavanaan. Että et elämäsi lopussa miettisi sitä mikset tehnyt ja tavoitellut enemmän asioita mitä oikeasti halusit. Ja tänään erityisesti tässä tekstisssä missioni kirjoittamiselle on se, että et elämäsi lopussa miettisi miksi sivuutit aidot isot sydämesi toiveet ja unelmat päivittäisten pikanautintojen tieltä. 

 

JOO- mutta mille?

Toteuttaaksesi unelmasi, sanoaksesi joo unelmillesi ja sydämesi toiveille, on sinun sanottava joo juttuihin jotka vievät tai saattavat viedä sinua kohti unelmaasi, avaavat tai saattavat avata sinulle uusia ovia. Rohkeisiin juttuihin, jotka jännittää, juttuihin jotka pelottaa, jännittäviin ja mukavuusalueesi ulkopuolella oleviin mahdollisuuksiin, joita eteesi aukenee. Meillä on mahdollisuuksia ja niitä tulee eteemme kokoajan, ja jos miettisimme tarkkaan meillä olisi jo nyt tässä hetkessä todella paljon erilaisia mahdollisuuksia joihin voisimme ovea avata, ja rohkeasti sanoa joo. Toteuttaaksesi unelmasi ja päästäksesi sitä kohti, on sinun uskallettava sanoa enemmän JOO, on sinun uskallettava heittäytyä uusiin jännittäviltä tuntuviin juttuihin, niihin jotka ei todellakaan ole mukavuusalueellasi. Annat mahdollisuuksien tulla luoksesi sanomalla rohkeasti joo, et koskaan vain unelmoimalla ja odottamalla että ne tulevat luoksesi.

 Jos et tiedä vielä tarkasti mikä unelmasi on, tulee rohkean joon sanominen sinulle vielä entistä tärkeämmäksi. Löytääksesi oman juttusi, löytääksi unelmasi, on sinun kokeiltava paljon erilaisia asioita, nähtävä maailmaa eri näkökulmista.Sama maailma näyttää erilaiselle riippuen mistä näkökulmasta sitä katsoo ja uudet kokemukset avaavat meille aina uusia näkökulmia.  Jokaisesta kokeilemastasi jutusta mille sanot JOO löydät jotain, mikä tuntuu omalta tai jos et, niin ainakin 100% varmasti silloin löydät sen, mikä ei ainakaan ole ja se vahvistuu joka on myös todella tärkeä osa prosessia. Jotta löydät sen jutun mikä tuntuu ihan kokonaan sun jutulta, jotta löydät oman unelmasi, on sinun kokeiltava paljon erilaisia juttuja, sanottava mahdollisimman paljon joo erilaisille jutuille, kokemuksille ja asioille. Avattava ovia ja kokeiltava, opittava, kokeiltava, opittava, kokeiltava, opittava. Joon sanominen on äärettömän tärkeää, ensisijaista, oman unelman ja oman jutun löytymiseksi. Jos et sano joo tarpeeksi, päädyt johonkin semi ok juttuun joka ei oikeasti ole edes ollenkaan tai ainakaan täysin sun, tai pahimmassa tapauksessa päädyt unelmoimaan ja tekemään töistä sellaisen unelman eteen, joka ei oikeasti ole edes sun unelma. Tämä siksi koska et ole kokeillut tarpeeksi, nähnyt tarpeeksi, kokenut tarpeeksi, kaatunut tarpeeksi, tehnyt virheitä tarpeeksi, oppiaksesi mikä on sun juttu ja mikä ei. Löytääksesi juttusi, uskalla siis sanoa joo jutuille mitkä pelottaa, mitä et vielä osaa, mistä et tiedä mitään, mitkä on mukavuusalueesi ulkopuolella, mitkä kasvattaa ja kehittää sinua rohkeammaksi ja tietoisemmaksi siitä mitä haluat ja ihan yhtä lailla mitä et halua. Älä väheksy pieleen menneitä kokeiluja, älä kadu joon sanomista. Ymmärrä, että jokainen joo jonka sanoit ja joka osoittautuikin ei sinun jutuksi, vei sinua lähemmäs sitä mikä sinun juttu, mikä sinun unelmasi todella on.

 

No entäs se EI?

Nyt ollaan puhuttu pelkästään joosta, ja otsikossa lukee: sano enemmän ei. Mitä ihmettä? Älä hätäile, se osio on luvassa nyt. Ja uskoisin, että osiosta tulee pitkä. Paljon pidempi kuin joosta. Koska pystyäksesi sanomaan joo... niin no, sen mahdollisuuden kasvattamiseksi EI on se tärkein juttu. SE, että osaat sanoa tietoisesti ei niille asioille jotka eivät edistä unelmaasi ja omannäköisen elämäsi rakentumista. Maailma on niin täynnä häiriötekijöitä, muiden ihmisten toiveita, pyyntöjä, juttuja missä sinun pitäisi olla mukana, juhlia ja kissanristiäisiä missä sinun pitäisi olla mukana, ihmisiä joiden kanssa sinun pitäisi tehdä kaikenlaista, sähköposteja joihin sinun pitäisi vastata, viestiketjuja ja järjestelmiä missä pitäisi olla aktiivinen. Pitäisi. Pitäisi. Pitäisi. Pitäisi. NIIN TÄYNNÄ.

Ja kaikkien näiden edellä mainittujen pitäisi juttujen tilalle on tullut vielä yksi todella paljon huomiostasi kamppaileva ja surullisen usein yleensä voiton huomiostasi saava asia. Laite. Pieni laite, joka kuitenkin itsessään yhdistyessään verkkoon pitää sisällään enemmän häiriötekijöitä kuin yksikään edellisistä yhteensä:  tuhansia, jopa satoja tuhansia ihmisiä päivässä, ihmisten mielipiteitä, ihmisten odotuksia sinulta, reaktioita, reaktioriippuvuutta, reaktioiden puuttumisen tai vääränlaisten reaktioiden aikaansaamaa ahdistusta ja stressiä, jatkuvaa muihin vertaamista, päätöskyvyn heikentävää jatkuvaa ihmisten elämän, asuvalintojen, ulkonäön ja mielipiteiden arviointia, vertaamisesta syntyvää alemmuuden tunnetta ja masentuneisuutta ja jopa ahdistusta.

Tiedät varmasti mistä puhun, eikö? Älypuhelimista ja sosiaalisesta mediasta on tullut aikamme isoin häiriötekijä, jolle EI:n sanominen on yksi isoimmista vahvuuksista jonka voit kehittää jos haluat toteuttaa unelmasi ja elää omannäköistä elämää. Ja koska älylaitteista on tullut maailmanlaajuisesti isompi riippuvuus kuin päihteistä, lasken sen sellaiseen kategoriaan EI listalla, missä on unelmiemme edessä meidän mielestä kivat jutut mitä haluaisimme tehdä, mutta mille meidän on opittava sanomaan EI jos haluamme löytää unelmamme/oman juttumme, toteuttaa unelmamme ja elää omannäköistämme elämää.

Kun listaat kaikki asiat mitä teet, mitä haluat ja haluaisit tehdä, saattaa listasta tulla pitkä. Asiat jotka on kivoja, asiat, jotka kuuluvat arkeesi sellaisena kun se nyt on, ne kivat jutut mistä et halua luopua, ihmiset joiden kanssa tykkäät hengailla ja jutut mitä tykkäät tehdä. Listalta saattaa löytyä mitä erilaisempia asioita. Mitä sinun listaltasi löytyy? Löytyykö sieltä yksi tai useampi esimerkiksi seuraavista: haluat selailla somea joka päivä usein ja olla siellä aktiivinen ja näyttää omaa elämääsi ja saada tykkäyksiä ja kommentteja ja tuntea itsesi tärkeäksi ja hyväksytyksi niiden kautta tai seurailla muiden elämää ja vertailla itseäsi muihin, aina kun aurinko paistaa haluat ehdottomasti hengailla rannalla koko päivän, kaverien kanssa baarissa/ulkona on käytävä  joka viikonloppu, herkkuja on syötävä säännöllisesti, säännöllisesti on myös valvottava myöhään koska haluat katsoa lempi tv ohjelmiasi, säännöllisesti on mukava tissutella arkisin  muutaman lasillinen (koska ethän sentään koskaan juo kunnolla), säännöllisesti on päästävä syömään ulkona, säännöllisesti on istuttava kaverien kanssa kahvilla tai käytävä terassilla, säännöllisesti on kulutettava aikaa ja usein myös rahaa nettishoppailuun, koska et edes tiedä mitä kaikkea sinulla on vaan ostat vaan lisää, lisää, lisää koska saat siitä tyydytystä, säännöllisesti on shoppailtava uutta koska siitä tulee hyvä olo (hetkellisesti), säännöllisesti on katsottava ja luettava uutisia  ja kauhisteltava maailman asioita ja tilannetta ja valitettava siitä vaikka sille ei itse voi mitään tai jos voi niin sen sijaan olisi hyvä olla tekemässä jotain valittamisen sijaan,  kaveriseurassa on säännöllisesti päästävä valittamaan/juoruamaan muista ihmisistä (tutuista tai tuntemattomista) selän takana. Voi olla ettei näistä yksikään päätynyt sinun listallesi, mutta mieti mitkä ovat sellaisia juttuja jotka kuuluvat sinun listallesi asioina, joita "tykkäät" tehdä ja joihin sinulla menee aikaa päivittäin ja viikottain.

 

Enkö saa tehdä mitään mistä tykkään? 

Ennen kuin ajattelet, että jokainen edellisistä asioista olisi sinulle huonoksi ja niistä tulisi ihan jokaisesta totaalikieltäytyä, älä hätäile.  Että esimerkiski kavereiden kanssa ei voisi käydä ulkona tai kahvilla tai rannalla ei saisi olla kun paistaa aurinko jos haluaa omannäköistä elämää ja toteuttaa unelmiaan, niin ei, niin ei ole, älä lopeta lukemista vielä tähän. Kyse on tasapainosta. Kyse on siitä, että osaamme sanoa EI myös jutuille jotka olisi meidän mielestä kivoja siksi, että vielä kivemmat jutut tulevaisuudessa mahdollistuvat. Tasapainosta, jotta EI:n sanomisen epämukavuudesta tulee pienempi kuin siitä epämukavuudesta joka odottaa tulevaisuudessa jos emme nyt sano EI.  Ei kokoajan tarvitse sanoa EI, mutta enemmän tarvitsee.On opittava käyttämään EI sanaa järkevämmin. Itseä todella hyödyttävästi. Unelmia ja omannäköistä elämää hyödyttävästi. 

Muista aina tämä: Voit olla hyvä ihminen ja sanoa silti ei. Usein ne, jotka eivät sano ei, eivät sitä ole. Sanoessasi ei enemmän ja järkevämmin saat itsestäsi entistä eheämmän ja paremman version esiin joka hyödyttää myös kaikkia ympärilläsi ja tekee sinusta entistä paremman ihmisen. Eli tilanne on siis päinvastoin. Ehkä pitäisi ennemmin sanoa, et voi olla paras versio itsestäsi, jos sanot aina joo. 

Kyse on siitä, että pystyt lähes mihin vaan, mutta et kaikkeen. Ja jos et sano aika monille asioille mitä nyt on ei, et todellakaan pysty toteuttamaan kaikkia niitä asioita mistä sydämessäsi unelmoit. Kyse on siitä, että määrität, mitä todella haluat, mikä on unelmasi ja tavoitteesi, mitä on sinun näköinen elämä. Ja sitten mietit kaiken sitä kautta. Kun katsot niiden lasien läpi jotka koostuvat selkeästä unelmastasi ja sinun näköisen elämän kriteereistä ja sinulle ehdotetaan jotain tai itse ehdotat itsellesi jotain niin mietit: Jos vastaan tähän joo, edistääkö tämä unelmaani? Edistääkö tämä aidosti minun näköistä elämää?

 

Muutamia esimerkkejä elämästä

1. Rannalla hengailu auringossa koko päivän ajan aina kun aurinko paistaa ➡️ Mieti unelmaasi. Edistääkö rannalla hengailu joka kerta kun aurinko paistaa unelmaasi? Jos paistaa kuukauden putkeen edistääkö rannalla hengailu todella unelmaasi? Riippuen unelmastasi voi toki olla että edistää, mutta jos unelmasi toteutuminen tulevaisuudessa vaatii jotain muuta toimintaa kuin rannalla hengailua, mieti voitko muuttaa tilannetta jotenkin saadaksesi unelmasi lähemmäksi ja saadaksesi rannalla hengailusta luopumisen tuskan pienemmäksi kuin sen tuskan joka tulee siitä ettet saavuta unelmaasi? Vaihtoehtoja on! Älä huolestu! Sinun ei välttämättä tosiaankaan tarvitse luopua kokonaan rannalla hengailusta. Mutta voit miettiä, voisitko yhdistää päivääsi askeleet unelmaasi kohti niin, että et hengailisisi rannalla ihan koko päivää vaan asettaisit rajat itsellesi? Menisit rannalle vasta klo 12 ja klo 9-12 tekisit töitä unelmiesi eteen? Tai vaihtoehtoisesti lähtisit rannalta kotiin klo 15 ja tekisit töitä unelmasi eteen klo 15-18? Siitä on kyse! Ei:n sanomisesta sille, että olisit jatkuvasti koko päivän rannalla ja aikaansaisit unelmasi lipumista kauemmas ja kauemmas. Voi toki myös olla, että unelmaasi voi työstää rannalla vaikka kirjoittamalla. Tee se silloin siellä. Laita korvatulpat jos tarvitsee, laita puhelin lentotilaan, sulje häiriötekijät ja jos olet seurassa, siirry kauemmas ja kerro ettei sinua saa häiritä ja GO FOR IT. Aikatauluta itsellesi ajanjakso jolloin otat ne askeleet. Sano EI unelmaa kohti askelien ottamattomuudelle mutta älä luovu siitä mikä tuo sinulle iloa kokonaan. Ihan sama homma on vaikka herkuissa jota rakastat, ne maistuvat paljon paremmilta kun et saa makeaa mahan täydeltä ja lisäksi bonuksena saat onnistumisen elämyksen tuottaman hormonaalisen ryöpyn ja tunnet tyytyväisyyttä itseesi, itsevarmuutesi ja tahdonvoimasi kasvaa ja muutut ihmisenä kun pidät kiinni siitä että otat askelia ja pidät niistä kiinni. Nautit tällöin esimerkiksi loppupäivästä rannalla ystäviesi kanssa ihan eri ihmisenä kuin millaisena sen aloitit. Koska sanoit hetkeksi EI tämän hetken nautinnolle, ja valitsit tulevaisuuden unelman. Ja lisäksi.. tulevaisuudessa voit unelmasi saavutettuasi ehkä nauttia rannalla hengailusta enemmän kuin koskaan aikaisemmin ja juuri sellaisella rannalla mistä unelmoit?

2. Kaverien kanssa hengailu: ➡️ Tästäkään sinun ei tarvitse tietenkään luopua, mutta tarkista rutiinin omainen toimintasi. Onhan kaverit joiden kanssa hengailet sellaisia että heidän seura tekee sinulle hyvää. Onko kaverien kanssa hengailu se mikä kuuluu sinun käsitteeseesi omannäköisestä elämästä? Jos näin on, ilman muuta hengaile, mutta hengaile tiedostavammin. Vietä aikaa kahvitellen mutta priorisoi myös unelmasi. Tiedostamalla tämän arvostat aikaanne yhdessä vaikka kahvitellessa myös enemmän. Pystyisitkö ennen hengailua ottaa askelia unelmiasi kohti ennemmin että jättäisit ne kahvittelun tai tapaamisemme muuten jälkeen otettavaksi? Pystyisitkö sanomaan EI sille, että tehdään niin kuin aina ennenkin ja priorisoimaan ykköseksi sen, että ensin otat aikaa unelmillesi ja askelien konkreettiselle ottamiselle niitä kohti? Kun sen jälkeen menet istumaan kahville tai mitä teettekään, olet ihan eri ihminen. Käytte ehkä vähemmän kahvilla,tapaatte vähän harvemmin, mutta olet ihan erilaista seuraa ja nautitte siksi molemmat yhdessäolosta entistä enemmän. Olet itsevarmempi, tahdonvoiman lihaksesi on kasvanut ja olet inspiroituneempi kuin mitä olisit ollut tekemättä mitään unelmiesi eteen.

 

Muita esimerkkejä?

Voisin jatkaa listaa loputtomiin ja käydä läpi erilaisia skenaarioita. Mutta uskon että olet jo ymmärtänyt pointin. Jos haluat kuulla lisää esimerkkejä, käy kuuntelemassa huomenna julkaistava podcast jakso #93. Linkitän sen tähän blogin lopuksi. Käyn jaksossa läpi skenaariot tissuttelusta, tv ohjelmien katselusta, sometuksesta ja kaikista muista mainitsemistani monen mielestä "kivoista" jutuista ja mitä niiden kohdalla kannattaa tehdä, jos omat unelmansa todella haluaa toteuttaa. Kyse ei siis ole siitä, että sanoisit kaikelle ei. Kyse on siitä,  että sanot EI järkevämmin. Sanot ei tietysti niille asioille joita et todellakaan haluaisi elämääsi, niille ihmisille ja tilanteille, jotka ei tee sinulle hyvää. Mutta vielä isompi ja usein vaikeampi juttu on vielä se, että opettelet sanomaan enemmän EI niille jutuille mitkä ovat juuri nyt kivoja, saavuttaaksesi sen mitä oikeasti vielä enemmän tulevaisuudessa haluat, kuitenkaan luopumatta kaikesta mistä nyt pidät, mutta priorisoimalla aikaasi järkevämmin ja kasvattamalla tahdonvoiman lihastasi sanomalla EI, ottamalla aikaa unelmillesi ja omannäköiselle elämällesi ja sen rakentamiselle, ja sitä kautta nauttimalla myös niistä hetkistä jotka vietät tässä hetkessä nautinnollisten lempijuttujesi parissa entistä enemmän, ihan eri levelillä.

 

Lopuksi

Listaa unelmasi ja se, mitä omannäköiseen elämääsi kuuluu. Vain sinä tiedät sen. Kartoita sen jälkeen päivittäinen ja viikoittainen tekemisesi ja kysy edistävätkö nämä asiat unelmiasi oikeasti/kuuluvatko ne omannäköiseen elämääsi ihan ihan oikeasti. Tämän jälkeen listaa niistä asiat jotka ei edistä unelmaasi ja mieti onko ne todella sitä mitä silti haluat tehdä, mikä todella tekee sinulle hyvää ja mistä saat iloa. Jos ei, pudota listalta. Jos ovat, mieti sen jälkeen miten voisit priorisoida ne paremmin, miten voisit sanoa EI järkevämmin jotta saisit pitää tämän elämässäsi mutta samalla pääsisit kohti unelmiasi ja siitä lopputuloksena nauttisit siitä vieläkin enemmän koska sen tekeminen ei enää olisi niin itsestään selvää ja rajatonta. Onko mahdollisesti jotain mistä voisit nyt luopua kokonaan jotta saisit sen vahvempana elämääsi unelmasi toteutuessa kuin mitä se on elämässäsi ollut koskaan aiemmin?

Ethän tee sitä virhettä, että ajattelisit unelmien ja omannäköisen elämäsi rakentamisen ja saavuttamisen tarkoittavan sitä, että kaikelle kivalle tulee sanoa EI. Näin ei ole. Mutta ethän myöskään tee sitä virhettä, että kuvittelet unelmien ja omannäköisen elämäsi tulevan luoksesi ilman että priorisoit ja sanot EI , myös niille kivoille tämän hetken jutuille, jotta saavutat unelmasi ottamalla askelia. Ottamalla konkreettisesti säännöllisesti askelia. Priorisoiden ja sanoen ei, jotta voit sanoa joo tekemiselle joka vie sinua kohti unelmaasi. Se voi kohdallasi olla jo tiedossa olevia konkreettisia asioita, tai se voi olla sitä, että sanot joo epämukavuusalueellasi oleville uusille jutuille löytääksesi unelmasi ja omannäköisen elämäsi palaset ensin.

Muista, ystäväni, että unelmat on sinulla syystä. Sydämesi todelliset toiveet eivät ole itsestäänselvyyksiä. Mene kohti niitä. Älä vaan unelmoi, vaan TOTEUTA. Sano enemmän EI, jotta voit sanoa sanoa sun unelmalle JOO. Ja jos et ole vielä löytänyt omaa juttuasi ja unelmaasi itä kohti mennä, älä lopeta etsimistä. Kokeile, kaadu, kokeile, opi, kokeile, etsi, kunnes löydät. Uskalla sanoa joo ja avata uusia ovia. 

 

 𝚂𝚒𝚗𝚞𝚗 𝚞𝚗𝚎𝚕𝚖𝚊𝚗 𝚓𝚊 𝚜𝚒𝚗𝚞𝚗 𝚛𝚘𝚑𝚔𝚎𝚊𝚗 𝚘𝚖𝚊𝚗𝚗ä𝚔ö𝚒𝚜𝚎𝚗 𝚎𝚕ä𝚖ä𝚜𝚒 𝚊𝚜𝚒𝚊𝚕𝚕𝚊,

 

💋 𝚡𝚘𝚡𝚘 

 

Ps. Tärkeä lisähuomautus:  Elämässä on olemassa myös asioita, joille emme voi sanoa ei vaikka ne eivät olekaan sitä mitä oikeasti haluaisimme. Jotta ne eivät tunnu taakalta, on tärkeää että listaat myös ne, ja ajattelet pidemmällä tähtäimellä mitä ne elämääsi aikaansaa. Ja on tärkeää,  että mahdollisuuksien mukaan myös priorisoit ja näet vaivaa sen eteen että teet muutoksia jotta aikaa/energiaa menee niihin vähemmän jos se on mahdollista. Tälläisiä voi olla esimerkiksi työsi jota teet tällä hetkellä, arjen velvoitteet kuten jatkuva ruoan laittaminen perheelle, lasten kuskaaminen harrastuksiin, perheenjäsenet/sukulaiset/työkaverit joiden seurassa et viihdy, jotka ovat negatiivisia mutta joiden seuraa et voi välttää. Mieti omalla kohdallasi mitä nämä tälläiset asiat ovat elämässäsi. Ja sen jälkeen mieti jokaisen kohdalla erikseen onko jotain mitä voisit tehdä muuttaaksesi tilannetta. Se muutos voi olla konkreettinen muutos tekemisessä mutta se voi myös olla muutos ajattelussa ja asenteessa. Esimerkiksi unelman toteutumisen kannalta työstä yhtäkkinen irtisanoutuminen koska se "ei ole vaan oma juttu" ei välttämättä tosiaankaan ole järkevä ratkaisu. Mutta on paljon muuta, miten voit siihen vaikuttaa.

Puhun näistä myös lisää ja avaan jokaista erikseen ja annan ideoita toiminnan muutoksiin kullakin osa-alueella maanantaina 3.8 julkaistavassa podcast jaksossa #93. Tule kuulolle jos tuntuu, että kaipaisit näihin rohkaisua tai uutta ajateltavaa. 

🎧 Podcastiin pääset tästä.

 

 

Close

50% Valmis

Tilaa valmennus

Saat heti inboxiin ilmaisen 30 minuutin life coaching valmennusvideon missä opetan sulle mun lempi valmennusharjoituksen, elämänpyörän. Pääset miettimään omaa elämääsi rakentamaan sitä enemmän just sun näköiseen suuntaan! Woop Woop! Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat positiivista mielenravintoa ja työkaluja itsesi kehittämiseen inboxiisi. Ja joo, kaikki tämä, ilmaiseksi. Koska DreamTALK on SUN unelman asialla.💗