PSSSSSSSST!!!!!!!!!!!!!! KUULITKO JO UUTISET? Vuoden rohkaisevin kirja eli Pieni rohkaisukirja on tilattavissa! Lue lisää ➡️ klikkaa tästä ✨📖👋

Löydä intohimosi ärsytyksen avulla 💪

Mikä sinua ärsyttää? Mikä ottaa pahasti päähän maailmassa? Ja miten tämä voisi liittyä onnellisuuteesi ja olla tärkeä merkki juuri sinun intohimostasi? 

Mitä jos se, mikä sinua ottaa eniten päähän tässä maailmassa on tärkein merkki oman polkusi ja juuri sinun näköisen elämän löytymiseen? Mitä jos se, että tunnet ärsytystä on merkki jostain sinulle todella merkityksellisestä asiasta ja reitti aidon intohimosi löytymiseen ja sen löytymiseen mitä maailma sinulta eniten tarvitsee? Mitä jos vihasi on tärkeä tienviitta oman intohimosi löytämiseen? Mitä jos vihan tunne yrittää kertoa sinulle siitä, mitä sinun tulisi tehdä maailmassa?  On aika kuulostella sinussa vihaa ja ärsytystä herättäviä asioita maailmassa, ja muuttaa ne intohimoksesi ja tärkeäksi tienviitaksi omalla polullasi. 

Kehosi kertoo paljon. Kun kuulostelet kehoasi keskusteluissa ja tilanteissa missä olet, huomaat helposti mikä tilanne aikaansaa sinussa vahvaa ärsytystä tai vihan tunnetta esimerkiksi hikoilusta ja sykkeen noususta. Kun seuraavan kerran jossain tilanteessa tunnet vihan tai vahvan ärsytyksen tunnetta, ala mielenkiinnolla kuulostelemaan mistä se johtuu, mitä olet kuullut ja ajatellut kyseisellä hetkellä? Vihan ja ärsytyksen ei tarvitse olla elämääsi rasittavia negatiivisia tunteita, voit kääntää ne elämääsi muuttavaksi voimaksi ja isoksi apuriksi intohimosi löytämiseen. Ne voivat näyttää sinulle mikä on todellinen intohimosi. Kuuntele. Analysoi. Opi.

 

"Viha voi näyttää sinulle mikä on todellinen intohimosi. Kuuntele sitä."

 

Oletko koskaan aiemmin miettinyt, että voisit käyttää vihaa positiivisena elämääsi muuttavana merkkinä ja voimana? Että sinua ärsyttävät asiat, jutut mitkä saa sykkeesi nousemaan kiihtymyksestä tai vihan pintaan, ovat tärkeitä merkkejä omannäköisen elämäsi polulla? Kun joku nostaa vihan pintaan, kun joku asia maailmassa ottaa sinua vahvasti päähän, tiedät että olet löytänyt jotain merkityksellistä. Kun tarkkailet tällaisia tilanteita tarkemmin, saatat huomata yllättäviäkin juttuja itsestäsi ja löytää todella merkityksellisiä tienviittoja omannäköisen elämäsi polulla. Merkkejä, jotka vievät sinut kohti onnellisempaa ja merkityksellisempää elämää. 

Mieti seuraavaa tilannetta: Olet mukana ihan tavallisessa keskustelussa ystäväsi, tuttusi tai esimerkiksi työkavereidesi kanssa. Yhtäkkiä tunnet kuinka sinua alkaa kuumottamaan, tärisyttämään tai sykkeesi saattaa kohota ja alat tuntemaan itsesi kiivaaksi tai levottomaksi. Tämä johtuu siitä että joku asia keskustelussa  "triggeroi" sinut. Olet ehkä vahvasti eri mieltä tai näkökulmasi asiaan on täysin erilainen. Älä anna tunteelle negatiivista valtaa vaan kiinnitä ensi kerralla mielenkiinnolla huomiota siihen mistä se konkreettisemmin johtuu. Mistä puhuttiin, mikä asia nousi esiin. Se on tärkeä merkki sinulle. Mikä asia keskustelussa konkreettisemmin sai sinut ärsyyntymään ja minkä voit siitä johtuen huomata olevan sinulle merkityksellinen asia? 

 

"Asiat, joita haluaisit muuttaa maailmassa, ovat jotain mikä on juuri sinulle merkityksellistä. Juuri sinulle. Ja se ei ole mikään pikkujuttu. Sinun kaltaisia ei ole muita kuin sinä. Se on merkki sinun jutusta. Se on jotain, mitä maailma sinulta tarvitsee. "

 

Mitkä asiat sinua ottavat päähän tässä maailmassa? Mitä haluaisit muuttaa tässä maailmassa jos voisit? Kun mietit tarkemmin, ne asiat ovat jotain mistä juuri sinä välität paljon. Sinulle merkityksellisiä asioita. Asioita, jotka johtavat intohimosi luo. Asiat, joita haluaisit muuttaa maailmassa, ovat jotain mikä on juuri sinulle merkityksellistä. Juuri sinulle. Ja se ei ole mikään pikkujuttu. Sinun kaltaisia ei ole muita kuin sinä. Se on merkki sinun jutusta. Se on jotain, mitä maailma sinulta tarvitsee. Kun seuraat tarkemmin tilanteita ja asioita elämässäsi ja maailmassa mitkä sinua ottavat pahasti päähän, löydät intohimosi ja sen, mikä on sinulle tärkeää. Vihan tunteille, ärsytykselle ja sille, että asiat ottaa päähän, ei kannata kääntää selkäänsä eikä niitä kannata yrittää välttää, päinvastoin. Mutta sen sijaan että käyttäisi elämänsä vihan tunteen purkamiseen vihana ja ärsytyksenä tähän maailmaan, on maailman ja sinun onnellisuutesi kannalta paljon tärkeämpää, että sinä otat asiaksesi maailmassa tämän kyseisen asian muuttamisen sellaiseksi kuin haluaisit sen olevan. Että sinä alat olemaan muutos mitä kaipaat ja tekemään töitä sen muutoksen eteen maailmassa. Ei puheet, vaan teot. Maailma tarvitsee ärsytystäsi positiiviseen muutokseen.

 

"Ei puheet, vaan teot. Maailma tarvitsee ärsytystäsi positiiviseen muutokseen"

 

Ärsyttääkö sinua isosti esimerkiksi negatiivisuus? Mitä voisit tehdä positiivisuuden lisäämiseksi maailmassa? Valittaminen? Mitä voisit tehdä sen eteen, että ihmiset tuntisivat enemmän kiitollisuutta siitä mitä on sen sijaan että valittaisivat? Se, ettei joku kierrätä? Mitä voisit tehdä kierrättämisen lisäämisen eteen maailmassa? Roskaaminen? Muovin määrä maailmassa? Luonnon tuhoaminen? Vähemmistöjen kaltoinkohtelu? Kiusaaminen? Valaiden salapyydystys? Se, että ihmiset eivät huolehdi terveydestään ja hyvinvoinnistaan? Mikä saa sinut vihaiseksi? Eläinten kaltoin kohtelu? Politiikka?  Erilaisia ongelmia on paljon, mutta jotkut niistä aikaansaavat sinussa isoa ärsytystä verrattuna toisiin. Kiinnitä huomiota siihen mikä sinua maailmassa ärsyttää ja käytä sitä tärkeänä ohjenuorana siihen mitä sinä maailmassa teet. Maailma tarvitsee ärsytystäsi positiiviseen muutokseen. Huomioi, että sitä samaa ärsytystä samoihin asioihin ei ole kaikilla. Se, että se on sinulla juuri siihen kyseiseen asiaan, on merkityksellistä eikä todellakaan itsestäänselvää. Se, että tunnet syvästi jotain asiaa kohtaan, on merkityksellistä. Älä jätä näitä "negatiivisia" ärsytyksen ja vihan tunteita huomioimatta. Ne ovat sinulla syystä. Ne on intohimosi iso suunnannäyttäjä.

 

Kysy itseltäsi: 

  • 📝 Mikä maailmassa ärsyttää/vihastuttaa minua eniten ja miksi? 
  • 📝 Mistä asioista keskusteltaessa olen vahvasti jotain mieltä ja huomaan tunteiden nousevan pintaan?
  • 📝Minua alkaa ärsyttämään/vihastuttamaan kun ajattelen tätä...?
  • 📝 Minua alkaa ärsyttämään/vihastuttamaan kun puhun tästä asiasta...?
  • 📝 Jos pystyisin muuttamaan maailmassa vain yhden asian se olisi...

Ja sitten...

  • 💗 Mitä voisin tehdä muuttaakseni tämän asian maailmassa? 
  • 💗 Mitä vahvuuksiani maailma tarvitsee tämän asian muuttamiseen? 
  • 💗 Mitä osaamistani ja kiinnostuksen kohteitani voin hyödyntää ja miten? 
  • 💗 Kun listaan minua päähän ottavat asiat maailmassa, minkä vahvan intohimoni tai mitä vahvoja intohimojani löydän..
  • 💗 Miten voisin hyödyntää näitä intohimojani maailman muuttamiseksi omalta osaltani?

 

Käytä luovuuttasi ja mieti miten sinä voisit olla osa muutosta. Voisitko tehdä työksesi jotain mikä edistäisi asiaa? Hyväntekeväisyytenä? Avustustyönä? Vapaa ajallasi? Voisiko unelmasi olla käyttää vahvuuksiasi tämän asian muuttamiseen maailmassa? Muista, että asian parissa työskennelläkseen tai asian eteen toimiakseen ei todellakaan ole kyse siitä, että pitäisi alkaa yrittäjäksi ja oman yrityksen avulla pelastaa maailma tässä kyseisessä asiassa. Kyse on siitä, että teet sitä minkä parhaiten osaat tämän asian edistämiseksi. Jos esimerkiksi juttusi on markkinointi tai graafinen suunnittelu, olisiko olemassa yrityksiä tai projekteja joissa voisit olla mukana tekemässä sitä mitä osaat mutta sen eteen minkä muutoksen maailmassa haluat aikaansaada? Analysoi tämän hetkistä tilannettasi ja sitä mitä osaat ja mihin sitä osaamistasi käytät ja mihin voisit sitä käyttää tai mitä uuttaa voisit oppia edistääksesi intohimoasi?

Sinä, ystäväni pystyt muuttamaan maailmaa. Älä ajattele niin, että sinun pitäisi muuttaa koko maailma, sinä teet oman osasi ja se on tärkeää. Jos yksikin pieni asia muuttuu siksi että sinä olit täällä, se on todella merkityksellistä. Sinua tarvitaan. Sinua, ja sinun intohimoasi tarvitaan! Oman intohimon parissa toimiminen tuo elämääsi ihan erilailla onnellisuutta ja merkityksellisyyttä kuin osaamisesi käyttäminen johonkin ihan muuhun.

 

"Jos yksikin pieni asia muuttuu siksi että sinä olit täällä, se on todella merkityksellistä. "

 

Käytä luovuuttasi. Käytä resurssejasi joita sinulla on kun uskallat rikkoa rajoja ajattelussasi. Mahdollisuuksia on. Ja sinä, ystäväni, olet merkityksellinen osa tätä maailmaa.Maailma tarvitsee sinua positiiviseen muutokseen. Sinä olet merkityksellinen osa sitä. Mieti mikä sinua ärsyttää maailmassa  ja muissa ihmisissä, mikä ottaa sinua pahasti päähän. Mieti, kuulostele ja analysoi omaa elämääsi ja sen sijaan että käyttäisit elämäsi ärsytyksen tuntemiseen ja huonontaisit sillä elämänlaatuasi, ala muutokseksi jota sinä maailmaan kaipaat. Maailma tarvitsee sinua.

 

💋xoxo,

 

 

 

Close

50% Valmis

Tilaa valmennus

Saat heti inboxiin ilmaisen 30 minuutin life coaching valmennusvideon missä opetan sulle mun lempi valmennusharjoituksen, elämänpyörän. Pääset miettimään omaa elämääsi rakentamaan sitä enemmän just sun näköiseen suuntaan! Woop Woop! Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat positiivista mielenravintoa ja työkaluja itsesi kehittämiseen inboxiisi. Ja joo, kaikki tämä, ilmaiseksi. Koska DreamTALK on SUN unelman asialla.💗