PSSSSSSSST!!!!!!!!!!!!!! KUULITKO JO UUTISET? Vuoden rohkaisevin kirja eli Pieni rohkaisukirja on tilattavissa! Lue lisää ➡️ klikkaa tästä ✨📖👋

#7 Rohkeus on sussa 💪

KUUNTELE: SPOTIFY | APPLE PODCAST | GOOGLE PODCAST 

Rohkeus on sinussa. Se kasvaa sitä käyttämällä. Ihan niinkuin lihaksetkin! Sinä et ole pelkuri. Sinussa on rohkeus. Et ehkä vaan ole käyttänyt sitä vielä niin paljon että se olisi vahvistunut. Mutta pystyt olla ihan yhtä rohkea kuin se kenen rohkeutta ihailet. Se on harjoittelukysymys niinkuin lähestulkoon kaikki muukin. Ihan samalla lailla kuin hauislihas ei kasva jos sitä harjoittaa silloin tällöin, ei rohkeuden lihaskaan kasva jos et harjoita sitä säännöllisesti.

Unelmat ei toteudu ja hauikset ei kasva tekemällä vain silloin tällöin ja silloin kun huvittaa 💪

Suuri osa ihmisistä olettaa unelmien toteutuvan ja haluamiensa asioiden tapahtuvan tekemällä niitä silloin tällöin ja vaan sillon kun tuntuu kivalta. Älä sinä ole yksi niistä. Kasvata rohkeuden lihaksesi. Kun oikeasti haluat tuloksia,  täytyy sinun tehdä säännöllisesti. Ja jos oikeasti haluat toteuttaa unelmasi, jos sinulla on asioita elämässä joiden haluaisit muuttuvan, niin et voi olettaa muutoksen tapahtuvan tekemättä asioita jotka vaatii rohkeuttasi. Ja muista, ystäväni, usein juuri ne asiat, jotka pelottaa sinua kaikista eniten on ne jotka veisi sinut kaikista eniten ja isoiten eteenpäin. Kohti unelmaasi. 

Rohkeus on sinussa💗

Ymmärrä, ystäväni, että he, joilla on enemmän rohkeutta kun sinulla, he joiden rohkeutta ihailet, he ovat vain harjoittaneet rohkeuden lihasta enemmän. Ihan yhtälailla se lihas on sinussa. Emme synny joko rohkeaksi tai ei rohkeaksi. Kaikissa meissä on olemassa sama rohkeuden siemen. Se kasvaa ja kehittyy kun hyppäät mukavuusalueesi ulkopuolelle. Kun haastat itsesi, kasvat ihmisenä ja rohkeuden lihaksesi kasvaa. 

Ansaitset rohkeuden, ansaitset sen että piittaamatta siitä mitä muut ajattelee elät omannäköistä elämääsi ja tavoittelet juuri sinun näköisiä unelmia. Elämäsi on niin arvokas. Älä jätä elämättä sitä isolla e:llä vain siksi, ettet kehittänyt sitä tärkeintä lihasta mikä sulla on, rohkeuden lihasta.

Sun rohkean omannäköisen elämän asialla,

💋xoxo,

Ps. Joko kuuntelit tämän jakson?🎧💗

Kuuntele jaksosta lisää miten voit harjoitella rohkeammaksi ja rohkaistu kasvattamaan rohkeuden lihastasi ja toteuta sen avulla unelmasi.

KUUNTELE: SPOTIFY | APPLE PODCAST | GOOGLE PODCAST 

 

Pps. Kuuluthan jo meidän (ilmaiseen) sisäpiiriin?🤫💗

Sisäpiirissä saat työkaluja itsesi kehittämiseen, ja rohkaisua sekä kannustusta kohti unelmiasi. Saat liittymällä myös kutsun vain sisäpiiriläisille tarkoitettuun fb ryhmäämme, missä on satoja upeita unelmien seuraajia, ja positiivinen kannustava meininki. Ole sydämellisesti tervetullut mukaan. Ainiin, liittyessäsi saat myös lahjana ILMAISEN 30 minuutin life coaching videovalmennuksen suoraan inboxiisi. Valmennus auttaa sinua kartoittamaan elämän tilannettasi nyt ja oivaltamaan,  miten elämästäsi tulee entistä enemmän sinun näköistä. Liity ilmaiseksi mukaan tästä.

Close

50% Valmis

Tilaa valmennus

Saat heti inboxiin ilmaisen 30 minuutin life coaching valmennusvideon missä opetan sulle mun lempi valmennusharjoituksen, elämänpyörän. Pääset miettimään omaa elämääsi rakentamaan sitä enemmän just sun näköiseen suuntaan! Woop Woop! Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat positiivista mielenravintoa ja työkaluja itsesi kehittämiseen inboxiisi. Ja joo, kaikki tämä, ilmaiseksi. Koska DreamTALK on SUN unelman asialla.💗