PSSSSSSSST!!!!!!!!!!!!!! KUULITKO JO UUTISET? Vuoden rohkaisevin kirja eli Pieni rohkaisukirja on tilattavissa! Lue lisää ➡️ klikkaa tästä ✨📖👋

#6 Pidäthän lupaukset itselle? 💗

KUUNTELE: SPOTIFY | APPLE PODCAST | GOOGLE PODCAST

Pidäthän lupaukset itselle? Se on todella tärkeää hyvinvoinnillesi, mutta yhtä lailla tahdonvoimallesi ja itsetunnollesi, sisäiselle voimallesi. Sille voimalle, jonka avulla toteutat unelmasi ja rakennat omannäköisen elämäsi. Kaikki lähtee siitä, että pidät lupaukset itselle. Jos haluat voimaantua ja saada hyvän itsetunnon, luottaa itseesi, aloita sellaisista lupauksista jotka pystyt pitämään ja siitä pikkuhiljaa askel kerrallaan kohti isompia lupauksia ja suurempaa voimaa. 

 

Älä tee olemattomia lupauksia🙋‍♀️

Jos haluat saada elämässä aikaiseksi asioita, saada sun oman elämän haltuun ja toteuttaa niitä juttuja mitkä on sulle tärkeitä, on kaikista tärkein asia se, että pidät lupaukset itsellesi. Kuinka usein olet luvannut itsellesi jotain, että esimerkiksi saavutat jotain tai että teet elämänmuutoksen, että aloitat nyt, tästä päivästä lähtien tai huomisesta alkaen tekemään näin tai sitä tai tätä ja sitten et kuitenkaan ole aloittanut sitä mitä lupasit? Tai vaihtoehtoisesti olet aloittanut sen mutta sitten lopettanut sen muutaman kerran tai jopa vähän pidemmänkin ajan päästä, kuitenkin niin että petit lupauksen itsellesi esimerkiksi uuden rutiinin jatkuvuudesta.  Olet ehkä asettanut olemattomia lupauksia itsellesi liittyen fyysiseen terveyteesi tai liittyen muuten elämääsi, uraan, menestymiseen, ihmissuhteisiin, unelmiin mihin tahansa liittyen, ja sitten pettänyt lupauksen.
 

Suhtaudu itseesi kuin parhaaseen ystävääsi💗

Mutta mitä mieltä olet lupauksien pettämisestä sinulle rakkaille ihmisille? Onko se ok että sinä petät lupauksen jonka annoit jollekin ystävällesi, rakkaallesi? Tai että joku sinulle rakas ihminen pettää lupauksen jonka antoi sinulle?  Yleensä ystävyyssuhteissa ja ihmissuhteissa meille rakkaiden ihmisten kanssa olemme todella tarkkoja siitä,  että pidämme lupaukset ja että meille pidetään lupaukset, mutta kysymys kuuluu: miksi emme ajattele samoin lupauksista itselle? Tämä on yksi elämän tärkeimmistä kysymyksistä koska se vaikuttaa todella paljon meidän elämään ja sitä kautta myös muihin ihmisiin meidän ympärillä.
 

Muuta lupauksesi, muutat elämäsi👋

Siinä vaiheessa kun alat pitämään lupaukset itsellesi, elämäsi muuttuu ihan täysin. On kuitenkin tärkeää ymmärtää se, että kyse ei ole mistä tahansa lupauksista. Vaan on ymmärrettävä, että on kyse sen kokoisista lupauksista mitkä pystyy pitämään. Joskus ne voi olla todella pieniä. Mutta kun pidät ne, tahdonvoimasi ja itsevarmuutesi kasvaa ja huomaamattasi pystyt jo isompiin lupauksiin niin että pidät ne. Ennemmin siis pieniä jotka pystyt pitämään, kuin isoja, joita et pysty. 
 
Kyse ei siis ole siitä, että asetamme isoja lupauksia, vaan useimmiten siitä, että asetamme paljon pienempiä. Koska tärkeintä ei ole lupausten suuruus ja sisältö, vaan se pidämmekö niistä kiinni vai ei. Jokainen petetty lupaus kaivaa syvempää ja syvempää tahdonvoimattomuuden ja itsevarmuuden heikkenemisen kuoppaa. Kuuntele lisää siitä minkä kokoisia lupauksia itselle kannattaa antaa ja miten. Koska sinun itsellesi tekemä lupaus ja sen pitäminen, on kaikista tärkeintä. Kaikki lähtee sinusta.  Jos haluat kasvattaa rohkeuttasi ja vahvuuttasi, jos haluat voimaantua elämässä, niin aloita siitä että lähdet pitämään lupauksia itselle ja aseta sellasia lupauksia mitä olet todella valmis pitämään.
 
Kuuntele tästä jaksosta lisää aiheesta ja siitä, miten ja millaisia lupauksia itselle kannattaa asettaa ja millaisia ei. 

 

Unelmiesi asialla, 

💋xoxo,

 

Ps. Kuuntelithan jo tämän jakson podcastina? Jos et, tästä pääset kuulolle💗🎧⬇️

 

KUUNTELE: SPOTIFY | APPLE PODCAST | GOOGLE PODCAST

 

Pps. Olethan jo tehnyt elämänpyörä harjoituksen?🚲💗🙋‍♀️

Tein sinua varten ilmaisen videovalmennuksen jonka voit katsoa omalla ajallasi. Valmennan sinulle lempi life coaching harjoituksen, jota myös itse käytän säännöllisesti elämässäni. Elämänpyörä harjoitus auttaa sinua kartoittamaan elämäsi tilannetta ja tekemään suunnitelmia siihen, miten elämästäsi tulee entistä enemmän sinun näköistä. Voit saada elämänpyörä valmennuksesta tärkeitä ideoita siihen mitä ja millaisia lupauksia sinun kannattaisi itsellesi nyt tässä elämän vaiheessasi tehdä. Tilaa ilmainen valmennus tästä. 

 

Ppps. Kuuluthan jo meidän sisäpiiriin? 🤫💗

Sisäpiirissä (ilmainen) saat ympärillesi satoja kaltaisiasi unelmien toteuttajia ja positiivisia, kannustavia ihmisiä jotka haluavat elää ja tavoitella omannäköistä elämää. Saat työkaluja kohti unelmiasi ja positiivista rohkaisua ja tukea omalle matkallesi. Saat kutsun fb ryhmään kun olet liittynyt sisäpiiriin. Pääset liittymään tästä. 

 

Close

50% Valmis

Tilaa valmennus

Saat heti inboxiin ilmaisen 30 minuutin life coaching valmennusvideon missä opetan sulle mun lempi valmennusharjoituksen, elämänpyörän. Pääset miettimään omaa elämääsi rakentamaan sitä enemmän just sun näköiseen suuntaan! Woop Woop! Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat positiivista mielenravintoa ja työkaluja itsesi kehittämiseen inboxiisi. Ja joo, kaikki tämä, ilmaiseksi. Koska DreamTALK on SUN unelman asialla.💗