PSSSSSSSST!!!!!!!!!!!!!! KUULITKO JO UUTISET? Vuoden rohkaisevin kirja eli Pieni rohkaisukirja on tilattavissa! Lue lisää ➡️ klikkaa tästä ✨📖👋

#5 Tee sitä mistä just sä tykkäät💋

KUUNTELE: SPOTIFY | APPLE PODCAST | GOOGLE PODCAST 

Elämäsi on superarvokas ja tosi iso osa siitä menee työtä tehden. Tykkääthän siitä mitä teet? Usein olemme hyvä jossain koska olemme päätyneet olemaan hyviä jossain ja vain siksi teemme töitä sen asian parissa, vaikka todellisuudessa emme edes tykkää siitä mitä teemme. On supertärkeää että saat tehdä sitä mistä tykkäät! Jos et vielä tiedä mikä se on niin älä tyydy vaan jatka etsimistä! Ei se sitä tarkoita, että työn pitäisi olla jotain ihmeellistä ja maailmaa mullistavaa. Vaan sitä, että tykkäät siitä mitä teet. Se on se juttu!

 

Älä jää jumiin koska susta on vaikka mihin💗

Ethän vaan ole jumissa tilanteessa, missä olet päätynyt olemaan hyvä jossain etkä uskalla irrottaa siitä vaikket oikeastaan edes tykkää sen tekemisestä? Tai että et uskalla lähteä oppimaan uutta, jotain sellaista mikä oikeasti sinua kiinnostaa ja innostaa? Ethän ole kiinni vain rahassa ja menestyksessä ja siksi kärsit huonosta olosta koska päivittäin teet sitä mistä et edes tykkää? Me olemme usein itse esteenä meidän omalle hyvinvoinnille koska me pidetään kiinni asioista jotka ei tee meille hyvää. Toimeentulon turva ja sen puuttumisen pelko on yksi pahimmista unelmien toteutumisen estäjistä. Se on yksi isoimmista muureista unelmien edessä. Kun jäämme kiinni siihen, että joku tekeminen mistä emme pidä tuo meille toimeen tulon emmekä siksi uskalla hypätä pois, päädymme olemaan onnettomia ja niin monet mahdollisuutemme ja potentiaaliset unelmamme jäävät toteuttamatta. 

 

Tiedätkö lahjasi?💗

Sinulla on oma lahja tälle maailmalle. Se on jotain sellaista ainutlaatuista mitä sinut on ikäänkuin luotu tekemään tänne. Mitä jos koko työn ajatus on se että ymmärrät ja löydät sen lahjan ja pääset käyttämään sitä? Sinulla on jotain sellaista jonka vain sinä voit tuoda tähän maailmaan sinun lailla. Ja maailma tarvitsee sitä. Sinulle on olemassa jotain mikä sinua innostaa niin ettei se tunnu työltä vaikka toiselle se tuntuu.  Niin moni meistä on jumissa työssä mitä inhoaa, odottaen vaan viikonloppuja ja lomia tai eläköitymistä. Onko siinä mitään järkeä? Ensinnäkin, tulevaisuutta ja terveyttä ei ole taattu ja lisäksi eihän millään rahasummalla ole mitään merkitystä pankkitilillä jos et saa tehdä sitä mitä rakastat vaan vietät jokaisen elämäsi päivän turhautuneena työssä jota vihaat tai josta et nauti? Juttuhan on se että nautit elämästä, tästä matkasta, etkä vain odota määränpäätä jossain tulevaisuudessa jota ei sinulle edes ole taattu.  Mikään määränpää ei ole sen arvoinen että matkasta ei nauti. Jos teet asioita mitä vihaat vaan saadaksesi rahaa niin kun saavutat sen summan rahaa mistä unelmoit, et tule olemaan kuin korkeintaan ihan hetken onnellinen. Tarvitset elämääsi päivittäin niitä asioita mitkä tuo juuri sinulle iloa. Usko tämä: On mahdollista että saat tehdä työksesi niitä. Työ vie ison osan  elämästäsi eikä ole mitään järkeä hukata sitä aikaa siihen että olet onneton työssäsi ja odotat vain sitä että se olisi ohi. Uskalla seurata omia intohimojasi. Uskalla mennä eteenpäin elämässä. Uskalla vaihtaa suuntaa. Ja muista, että koskaan ei ole liian myöhäistä.  Voit aina oppia myös uutta. 

Kuuntele tästä jaksosta ajatuksia siitä, mikä on sulle työssä mahdollista ja inspiroidu jatkamaan etsintää. Koska sinä, ystäväni, ansaitset omannäköisen elämän. 

 

💋xoxo, 

 

Pssst... olethan tehnyt jo elämänpyörä harjoituksen?🙋‍♀️🚲💗

Tein sinua varten ilmaisen 30 minuutin life coaching videovalmennuksen, minkä avulla pääset kartoittamaan elämäntilannettasi ja arvioimaan missä mennään ja juuri esimerkiksi sitä, mitkä asiat tuo sinulle iloa. Arvioit valmennuksessa eri elämäsi osa- alueita ja myös esimerkiksi työn tilannettasi ja haastat itsesi ajattelemaan mitä muutosta tarvitaan ja miten sen teet. Jos et ole vielä tehnyt valmennusta, saat tilattua sen sähköpostiisi ILMAISEKSI tästä. Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat myös kutsun sisäpiiriin, eli meidän ilmaiseen fb yhteisöön mihin voit halutessasi liittyä ilmaiseksi jos kaipaat lisää inspiraatiota oman juttusi löytymiseen ja hyvinvoivaan innostavaan elämään. Niin ja mikä parasta, satoja positiivisia ja kannustavia kaltaisiasi unelmien seuraajia. TILAA ILMAINEN VALMENNUS SÄHKÖPOSTIISI TÄSTÄ. 

 

Kuuntelithan tämän jakson jo laajemmin podcastina? Jos et, tästä pääset kuulolle⬇️

KUUNTELE: SPOTIFY | APPLE PODCAST | GOOGLE PODCAST 

 

 

Close

50% Valmis

Tilaa valmennus

Saat heti inboxiin ilmaisen 30 minuutin life coaching valmennusvideon missä opetan sulle mun lempi valmennusharjoituksen, elämänpyörän. Pääset miettimään omaa elämääsi rakentamaan sitä enemmän just sun näköiseen suuntaan! Woop Woop! Pääset samalla sisäpiirilistalle ja saat positiivista mielenravintoa ja työkaluja itsesi kehittämiseen inboxiisi. Ja joo, kaikki tämä, ilmaiseksi. Koska DreamTALK on SUN unelman asialla.💗