Kiva tutustua 💗

Olen siis Peppiina, sun DreamTALK podcast host. Sen lisäksi että uskon koko sydämestäni suhun ja unelmiin, uskon myös yksisarvisiin. Ne ilmentävät mulle sitä, että saavuttaakseen isoja unelmia on uskottava mahdottomaan. Elän omannäköistä elämää ja seuraan unelmiani, ja kannustan sua tekemään samoin, mitä se ikinä sulle tarkoittaakaan.

Nauhoitan DreamTALK podcastia milloin mistäkin, omannäköisen elämäni polun varrelta aina kun tulee joku ajatus minkä oivallan ja haluan jakaa sulle. Yleensä nauhoitan sen joogatrikoot jalassa, löysä yöpaita päällä ja tukka sekavasti tötteröllä, kädessä kuppi kylmentynyttä kahvia ja sydän täynnä unelmia. Luen joka päivä, kirjoitan joka päivä ja kokkaan ja testailen reseptejä. Unelmoin mm. koiranpennusta ja siitä, että saan nähdä mahdollisimman monta vaaleanpunaista auringonnousua. Tutustutaan lisää instagramissa?

Peppiinan instaan💗

Psst..oothan jo kirjautunut sisäpiirilistalle?💗

Saat inboxiisi ilmaisen life coaching valmennuksen jonka avulla voit tarkastella elämääsi. ja säännöllisesti rohkaisevia viestejä ja työkaluja unelmiasi varten. Saat myös kutsun fb yhteisöömme, missä saat ympärillesi ihanan kannustavan ja positiivisen yhteisön missä suhun ja sun unelmiin todella uskotaan. 

Yksityisyytesi on DreamTALKissa kunnia-asia, niinkuin unelmasikin. Tietojasi ei koskaan jaeta kolmansille osapuolille ja me käytämme niitä ainoastaan unelmiisi liittyvään, sinua rohkaisevaan viestintään.

DreamTALK instassa?💗 Todellakin.